Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
250
250

У Покрові п’яний скутерист без документів намагався підкупити поліцейських

У Покрові п’яний скутерист без документів намагався підкупити поліцеського

У Покрові п’яний скутерист без документів намагався підкупити поліцейських. Йому повідомили про підозру, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольське районне управління поліції.

З метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху та водіння у стані сп’яніння, чоловік намагався дати правоохоронцям три тисячі гривень хабаря.

Подія сталася 6 травня о 13:40 на вулиці Григорія Середи у місті Покрові. Під час несення служби поліцейські сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили мототранспорт, водій якого кермував без шолому та не мав жодних документів. При спілкуванні з чоловіком поліцейські помітили, що він перебував у стані сп’яніння.

Задля уникнення відповідальності 44-річний водій намагався домовитися з правоохоронцями. З метою документування факту підкупу поліцейських на місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи. Як встановили правоохоронці, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За результатами обстеження на момент правопорушення вміст алкоголю в організмі порушника складав 1.4 проміле.

За керування мототранспортом у стані сп’яніння правоохоронці склали на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

30 травня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою чоловіку оголошено підозру за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає штраф або обмеження волі від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Фото ілюстративне – з відкритих джерел

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×