Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
880
880

У Покрові шахрайка дає тисячу і обманює – яка схема

В Покрове мошенница

У Покрові з’явилася шахрайка, яка обманює пенсіонерів. Про це розповіли у місцевій групі Орджосіти. Людей закликають бути пильними і попередити рідних. Повідомляється, що в Покрові шахрайка дає тисячу гривень, але ошукані люди в підсумку тільки втрачають свої гроші, передає Nikopolnews.

А схема така: шахрайка ходить по квартирах, де живуть пенсіонери. Вона представляється співробітницею Обленерго, і ходить нібито для перевірки показань. Але при цьому повідомляє, що пенсіонерам – дітям війни, мають виплатити триста гривень. Однак потрібної суми у неї немає, а є тисяча. Пенсіонер повинен дати здачу, щоб отримати свої 300 гривень.

Люди, котрі повірили злочинниці, пізніше виявляють, що тисячна купюра – сувенірна. Таким чином, вони втрачають 700 гривень. А для більшості пенсіонерів – це серйозні гроші. Для багатьох – майже половина місячної пенсії.

Попередьте своїх літніх рідних і знайомих про таку схему. Попросіть їх не впускати в дім чужих. В крайньому випадку – ретельно перевіряти документи у таких «працівників».

На Дніпропетровщині шахрайки викрали у пенсіонерки більше 2-х мільйонів гривень

Обережно! Адвокат попередив про шахрайство на заправці в Нікополі

У Нікополі орудують шахраї: як працює схема

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×