Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2785
2785

«У разі небезпеки сирена у Нікополі буде включена» – звернення Олександра Саюка 20 квітня

«У разі небезпеки сирена у Нікополі буде включена» - звернення Олександра Саюка 20 квітня

У випадку отримання попереджувальної інформації від військових про потенційну небезпеку, сирена у Нікополі буде включена, – запевнив міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні 20 квітня, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, середа 20 квітня закінчується у Нікополі спокійно. Сьогодні надзвичайних ситуацій у регіоні не було зафіксовано. Місто та всі його служби працюють у штатному режимі.

При цьому мер наголосив:

В напрямках Херсона, Луганська, Донецька, Харкова йдуть бої. Наші військові дають гідну відсіч ворогу. Якщо ви почули щось схоже на звуки бойових дій, чи побачили щось підозріле, враховуйте факт того, що в Україні йде війна. У випадку отримання попереджувальної інформації від військових про потенційну небезпеку, сирена буде включена.

Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя російських військ та техніки немає. Тож нехай ваш вечір буде добрим, а ніч спокійною. Не нехтуйте сигналами тривоги! Почувши сирену перейдіть в укриття. Бережіть своє життя та здоров’я, – попросив міський голова.

Ситуація у Нікополі 20 квітня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×