Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3833
3833

У Зеленодольську через обстріли нашестя диких кабанів (відео)

У Зеленодольську через обстріли нашестя диких кабанів (відео)

У Зеленодольську через обстріли не тільки зруйновано будинки і інфраструктуру. Мешканці зіткнулися ще з одним явищем – нашестям диких кабанів. Про це розповів міський голова Дмитро Невеселий. Відео з його розповіддю оприлюднила у Фейсбуці Марія Іванова, передає Nikopolnews.

Кабани блукають дачними масивами і городами цілими сім’ями, лякаючи людей.

За словами Дмитра Невеселого, в регіоні через постійні обстріли залишилося багато зруйнованих господарств, де утримувалися свійські та навіть дикі тварини.

“Тепер у нас по дачних масивах ходять і дикі кабани, і павліни, і свині, і людські корови. Домашню худобу хлопці з ЗСУ намагалися збирати. Більше 35 корів у нас було.  Хлопці за ними доглядали. Потім з’явилися господарі деяких тварин, частину з них забрали. Частину забрало велике домогосподарство., яке займається молоком. Так само дикі кабани, які заселилися на дачах людей. Вони цілими сім’ями ходять людськими городами. Люди скаржаться”, – розповів Дмитро Невеселий.

Міський голова Зеленодольська додав, що поки що проблему з дикими кабанами вирішити не можуть, оскільки через постійні обстріли відловити їх неможливо.

У Зеленодольську виявили можливого колаборанта

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×