Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
426
426

У Зеленодольську скасували «сухий закон», а вулицями міста їздить «мотосанта» (відео)

У Зеленодольську скасували «сухий закон», а вулицями міста їздить «мотосанта»

У Зеленодольську на Дніпропетровщині життя потроху налагоджується після того, як росіяни більше не обстрілюють регулярно місто. Можливо, ще пару місяців тому мешканцям здавалося, що це не скінчиться ніколи, але окупантів вигнали з правобережжя Херсонщини, і Криворіжжю стало легше. Так буде і з іншими містами. Як би не було важко, треба пам’ятати, що це не назавжди. І берегти себе.

Сьогодні, напередодні початку новорічно-різдвяних свят, міська рада Зеленодольська поділилася двома новинами, передає Nikopolnews. По-перше, на території громади скасували «сухий закон», введений в ті часи, коли ця територія постійно обстрілювалася і тут було дуже небезпечно. Дозвіл продавати спиртне стосується й інших громад Криворіжжя – зокрема Апостолівської, Широківської, Нивотрудівської тощо.

Спільним Рішенням від 23 грудня 2022 року Дніпропетровської обласної військової адміністрації та Оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ скасовано заборону на продаж алкогольних напоїв. Рішення від 06 жовтня 2022 «Про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами…» визначено таким, що втратило чинність, – йдеться у офіційному повідомленні.

У Зеленодольську скасували «сухий закон»: рішення

У Зеленодольську скасували «сухий закон», а вулицями міста їздить «мотосанта» (відео)

У Зеленодольську скасували «сухий закон», а вулицями міста їздить «мотосанта» (відео)

Громадянам нагадують, що продаж алкогольних напоїв в громаді дозволено до 18:00.

Також з мешканцями громади поділилися веселим відео, як вулицями Зеленолольська роз’їжджає «мотосанта», нагадуючи про те, що свята наближаються.

І перемога теж з кожним новим днем стає все ближчою. Вірте в ЗСУ, допомагайте армії, не втрачайте надії – все буде Україна!

Окупанти назвали нову дату наступу на Запоріжжі – ЗМІ

 

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×