Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8486
Без категорії
8486

Українці хочуть знайти багатодітну маму з Нікополя, яка поцупила в АТБ продукти

многодетную маму из Никополя которая украла

Багатодітну маму з Нікополя, яка поцупила продукти, хочуть знайти. Таке бажання масово висловлюють люди, дізнавшись про подію. Нагадаємо, у вересні цього року матір чотирьох дітей, двоє з яких немовлята, набрала в АТБ продуктів, а також взяла колекційні картки, якими люблять гратися діти, і спробувала все це винести з магазину, не заплативши.

Солодощі, консерви, дитяче пюре тощо вона розклала по карманах і в сумку. Жінку зупинив охоронець. Справа дійшла до суду, і у грудні мешканці Нікополя винесли вирок: 80 годин громадських робіт і необхідність сплатити грошову компенсацію.

Про цю історію Nikopolnews дізнався з Єдиного реєстру судових рішень. Після нашої публікації з’явилися статті в інших ЗМІ – в тому числі всеукраїнських. Зокрема, про багатодітну маму з Нікополя, яка поцупила продукти в АТБ, написала ТСН. І вся країна дізналася про цей випадок.

На сторінці ТСН у Фейсбуці відповідний пост набрав більше 2,6 тисяч лайків, левова частка з яких – «слізки». Під новиною більше 2 тисяч коментарів. Переважно українці співчувають жінці, яка змушена була піти на злочин. Очевидно, не від хорошого життя. Таких, хто засуджує – в рази менше. Багато хто питає, як знайти багатодітну маму і просить її номер картки. Небайдужі люди хочуть допомогти жінці і її дітям, виславши продукти чи перерахувавши кошти, перед святами.

У своїх коментарях люди також згадують про подібні випадки в інших країнах, коли поліція чи власники магазину допомагали таким “покупцям”, що намагалися вкрасти їжу.

 багатодітну маму з Нікополя яка поцупила

Українці хочуть знайти багатодітну маму з Нікополя, яка поцупила в АТБ продукти

Українці хочуть знайти багатодітну маму з Нікополя, яка поцупила в АТБ продукти Українці хочуть знайти багатодітну маму з Нікополя, яка поцупила в АТБ продукти

Зазначимо, що в Єдиному реєстрі судових рішень не вказуються особисті дані фігурантів справ. А їх розголошення у більшості випадків – протиправно.

У Нікополі судили багатодітну матір, що поцупила в АТБ продукти і колекційні картки

На Дніпропетровщині шахрайки викрали у пенсіонерки більше 2-х мільйонів гривень

У Нікополі мати 4-х дітей побила гінеколога через відмову робити аборт її подрузі

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×