Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
12990
12990

«Уникайте місць скупчень людей і прогулянок біля берега» – Євген Євтушенко звернувся до нікопольців

«Уникайте місць скупчень людей і прогулянок біля берега» - Євген Євтушенко звернувся до нікопольців

Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікопольщини після обстрілів Зеленодольска, де ворог накрив «Ураганами» місцевий парк, коли там перебувало багато людей, передає Nikopolnews.

День в нашому районі минув спокійно. На жаль, в інших районах Дніпропетровської області – ні. Ворог активно використовує дальнобійні РСЗВ, – написав голова РВА увечері 12 червня.

Він зазначив, що тиша в Нікопольському районі нас дещо розслабила. Парки та набережні населених пунктів, розташованих поруч з окупованою територією, заповнені людьми. Молоді жінки з дітьми спокійно гуляють вулицями під час повітряної тривоги.

Нагадаю, що це відбувається в районі, де найкоротша відстань до окупантів (через водне дзеркало водосховища) складає трохи більше чотирьох кілометрів, – підкреслив Євген Євтушенко.

Він нагадав, що прибережна частина району знаходиться в зоні можливого обстрілу із застосуванням мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Для прикладу, час польоту боєприпасу РСЗВ від окупантів до нашої території складе близько 10-15 секунд в залежності від місця пуску та зони обстрілу.

Повторно акцентую вашу увагу – написане в більшій мірі стосується територій розташованих поруч з водосховищем, – наголосив Євген Євтушенко.

Щиро бажаю щоб в нашому районі було спокійно, не маю на меті налякати, або створити паніку. Прагну до того, щоб ви були уважні та обережні. За можливості уникайте місць масових скупчень людей, не залишайте без уваги сигнали повітряної тривоги. Пам’ятайте, що берегова лінія водосховища – одне з найнебезпечніших місць відпочинку в реаліях сьогодення. Війна триває, – додав він.

«Уникайте місць скупчень людей і прогулянок біля берега» - Євген Євтушенко звернувся до нікопольців

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×