Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1294
1294

[:ru]Уроженец Никополя отличился в Запорожской области – вырезал 209 метров кабеля[:ua]Уродженець Нікополя “відзначився” у Запорізькій області – вирізав 209 метрів кабелю[:]

[:ru]Уроженец Никополя отличился в Запорожской области – вырезал 209 метров кабеля[:ua]Уродженець Нікополя "відзначився" у Запорізькій області - вирізав 209 метрів кабелю[:]

[:ru]Уроженец Никополя попал на скамью подсудимых в Запорожской области за кражу телефонного кабеля, которую он совершил вместе с подельниками. Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на internetua.com.

Ореховский районный суд Запорожской области вынес решение в отношении злоумышленника, который вырезал 208 метров кабеля у ПАО «Укртелеком».

По данным следствия, в декабре 2020 года в г. Орехов (Запорожская область) уроженец г. Никополь, действуя по предварительному сговору с неустановленными лицами, материалы в отношении которых выделены в отдельное уголовное производство, проник в кабельный колодец, откуда совершил кражу телефонного кабеля длиной 95 метров.

Через несколько дней преступники похитили из другого кабельного колодца кабель длиной 113 метров. Своими действиями злоумышленники нанесли ПАО “Укртелеком” материальный ущерб на общую сумму 23175 грн. 59 коп.

В ходе судебного заседания обвиняемый свою вину в совершении уголовного преступления, предусмотренного ст.185 ч.3 УК Украины, признал полностью и искренне раскаялся в содеянном.

Суд признал мужчину виновным и назначил наказание в виде четырех лет лишения свободы с испытательным сроком в два года.

Также подсудимый должен оплатить расходы за проведение экспертиз в сумме 5557 грн. 25 коп.

В Томаківці піймали серійного крадія з паспортом СРСР[:ua]Уродженець Нікополя потрапив на лаву підсудних у Запорізькій області за крадіжку телефонного кабелю, яку він здійснив разом з подільниками. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на internetua.com.

Оріхівський районний суд Запорізької області виніс рішення щодо зловмисника, який вирізав 208 метрів кабелю у ПАТ «Укртелеком».

За даними слідства, в грудні 2020 року в м. Оріхів (Запорізька область) уродженець м. Нікополь, діючи за попередньою змовою з невстановленими особами, матеріали відносно яких виділені в окреме кримінальне провадження, проник в кабельний колодязь, звідки скоїв крадіжку телефонного кабелю довжиною 95 метрів.

Через кілька днів злочинці викрали з іншого кабельного колодязя кабель довжиною 113 метрів. Своїми діями зловмисники завдали ПАТ “Укртелеком” матеріальний збиток на загальну суму 23175 грн. 59 коп.

В ході судового засідання обвинувачений свою провину в скоєнні злочину, передбаченого ст. 185 ч. 3 КК України, визнав повністю та щиро розкаявся у скоєному.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном у два роки.

Також підсудний має сплатити витрати за проведення експертиз в сумі 5557 грн. 25 коп.

В Томаківці піймали серійного крадія з паспортом СРСР[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×