Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2969
2969

Уродженка Нікополя, директорка Олексіївського ліцею – в ТОП-10 кращих вчителів України!

Уродженка Нікополя, директорка Олексіївського ліцею – в ТОП-10 кращих вчителів України!

Нещодавно ми повідомляли, що уродженка Нікополя, директорка Олексіївського ліцею Катерина Корзун потрапила до ТОП-50 кращих вчителів України. А сьогодні, на початку навчального року 2024-25, ділимося з вами неймовірною новиною! Пані Катерина пройшла до фіналу і тепер вона в ТОП-10 кращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024.

Імена десятьох фіналістів було названо вчора, 1 вересня – зокрема, в прямому ефірі телемарафону «Єдині новини».

Катерина Корзун в ТОП-10 кращих вчителів України!

А також – на сторінці проєкту Global Teacher Prize Ukraine 2024 у Фейсбуці передає Nikopolnews.

Уродженка Нікополя, директорка Олексіївського ліцею – в ТОП-10 кращих вчителів України!

Нарешті ми готові поділитися приголомшливою новиною! Оголошено ТОП-10 педагогів України, які потрапили до фіналу Global Teacher Prize Ukraine 2024! Ці вчителі – справжні майстри своєї справи, які не просто навчають, а й запалюють серця своїх учнів до нових звершень. Вони перетворюють виклики на можливості, а кожен урок – на пригоду, сповнену відкриттів і натхнення. Вони вже сьогодні творять майбутнє нашої країни, виховуючи покоління, що буде змінювати світ, – йдеться у  повідомленні на сторінці проєкту

Серед найкращих і нікопольчанка Катерина Корзун! Зазначимо, що вона єдина з десятки, хто представляє сільську школу. І освітянка робить на цьому окремий наголос.

Дуже хвилююсь, бо я єдина з сільської школи. Дуже хочеться, щоб сільські школи мали рівні можливості з міськими у таких заходах,- ділилася з Nikopolnews своїми переживаннями пані Катерина напередодні оголошення результатів конкурсу

Уродженка Нікополя, директорка Олексіївського ліцею – в ТОП-10 кращих вчителів України!

Катерина Корзун вже прокоментувала свою перемогу.

Для мене почути своє прізвище в десятці  – це про  відповідальність, довіру та увагу до сільських шкіл. Сільські школи – це не просто заклади освіти далеко за містом. Сільські школи – це талановиті педагоги, цілеспрямовані творчі діти, активні й небайдужі батьки. Ми невеликі й тому дуже вразливі. Ми найбільше потерпаємо від демографічної кризи й пошкодженої ворогом інфраструктури в часи викликів та випробувань. Нам часто дорікають результатами  міжнародних досліджень та порівнюють зі школами-тисячниками в містах-мільйонниках. Та попри все ми міцні  й згуртовані, ми маємо сильний дух та щедру душу, ми невпинно  шукаємо можливості та ресурси, долучаємо й залучаємо, невтомно і впевнено крокуємо до спільної мети. Із непохитною вірою, що сільські діти варті найкращого. Із глибоким переконанням, що сільські вчителі теж важливі! – написала вона на своїй сторінці у Фейсбуці

Нагадаємо, Катерина Корзун – вчителька української мови і літератури. Працює в Олексіївському ліцеї Покровської сільської ради Нікопольського району. Катерина Миколаївна також займає тут посаду директорки.

Уродженка Нікополя, директорка Олексіївського ліцею – в ТОП-10 кращих вчителів України!

Вона – уродженка Нікополя. Випускниця СШ№20. Після закінчення школи обрала шлях освітянки, вступивши до Нікопольського педагогічного училища (зараз це коледж) і закінчивши його. А потім продовжила здобуття освіти у Криворізькому державному педагогічному університеті.

Фінал Global Teacher Prize Ukraine 2024 – це далеко не перше її вагоме досягнення у професійній діяльності. Впевнені, що і не останнє!

Ще новини Нікополя і району: Волонтери евакуюють з Нікополя та району людей до Дніпра: а далі – Норвегія (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×