Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1557
1557

«Усі укриття мають бути відчинені!» – мер Нікополя звернувся до мешканців і голів ОСББ

«Усі укриття мають бути відчиненими!» - мер Нікополя звернувся до мешканців і голів ОСББ

Мер Нікополя звернувся до мешканців 13 липня увечері. Олександр Саюк розповів про безпекову ситуацію у місті, про джерела офіційної інформації. Окремо звернувся до голів ОСББ, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, середа 13 липня завершується у Нікополі спокійно, без надзвичайних ситуацій. Вся інфраструктура, комунальні підприємства Нікополя працюють.

По вчорашнім подіям інформація не змінилася. Постраждалих немає, є незначні пошкодження майна, вибиті шибки, ми їх замінимо. Є пошкодження енергосистеми, фахівці вже працюють над відновленням, – сказав міський голова.

Якщо не дай боже буде повторення таких надзвичайних ситуацій, всю інформацію ви зможете побачити у каналах “Нікополь. Оперативна інформація” в телеграмі та вайбері, а також на моїй сторінці у фейсбук, – додав Олександр Саюк.

Де шукати офіційну інформацію

Ми будемо надавати інформацію щодо ситуації та, що потрібно робити, – запевнив мер.

Також він нагадав, що сьогодні було оприлюднено інформацію по всім укриттям у Нікополі.

Звертаюсь до всіх голів ОСББ та відповідальних осіб у цих укриттях, на момент сирени усі приміщення повинні бути негайно відчиненими! Якщо щось не так, чи ви знаєте, що укриття закриті й не відчиняються, будь ласка, телефонуйте до кол-центру міськради, ми вживемо необхідних заходів, – сказав Олександр Саюк.

Адреси укриттів – ТУТ.

Він запевнив, що, завдяки нашим військовим ситуація стабільна, контрольована. В межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає.

Розуміємо, що йде війна, тому необхідно бути психологічно готовими до будь-яких ситуацій. Бажаю вам гарного вечора, спокійної ночі. Якщо чуєте сирену, будь ласка, вживайте необхідних заходів безпеки. Принаймні скористайтеся правилом двох стін, – попросив Олександр Саюк.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×