Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4092
4092

Увага! Дніпропетровськгаз попереджає про шахраїв-псевдогазовиків!

Увага! Дніпропетровськгаз попереджає про шахраїв-псевдогазовиків!

Дніпропетровськгаз закликає клієнтів бути пильними і не потрапляти до рук шахраїв, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу компанії.

Нещодавно на Дніпропетровщині були зафіксовані випадки шахрайства за участю псевдо-газовиків. Злодії представлялись працівниками газової компанії та потрапляли до помешкань жителів області для вигаданої перевірки лічильників газу. Зазвичай злодії приходили до людей похилого віку, і звичайно, не виконавши жодних робіт, залишали будинки з награбованим.

АТ «Дніпропетровськгаз» вкотре просить мешканців регіону бути обережними та пильними! Зі свого боку повідомляємо, що контролери газової компанії, які задіяні у безпосередньому знятті показань приладів обліку газу у помешканнях наших клієнтів лише відучора відновили свою роботу. Повністю задіяні у роботі контролери Кам’янського та Новомосковського відділень, і частково працюють у Павлоградському та Нікопольському – у тих населених пунктах, де ситуація відносно спокійна. Частина контролерів здійснює збір даних щодо фактичних показань лічильників газу у телефонному режимі. А інша – знімає показання безпосередньо на місцях, відповідно до свого планового списку.

Як відрізнити працівника Дніпропетровськгазу від шахрая

Відрізнити працівників газової компанії від шахраїв допоможуть прості правила. При спілкуванні з фахівцями газового підприємства просіть надати їх службове посвідчення встановленого зразка з фотографією, зазначенням посади, логотипом та печаткою підприємства. Контролери мають у своєму мобільному телефоні спеціальний додаток «104.ua Контролери» для миттєвої передачі показань у білінгову систему Оператора ГРМ. Також газовики пересуваються на брендованих автомобілях та вдягнені у спецодяг з логотипом компанії.

Якщо склалася подібна ситуація або ви маєте якісь сумніви – відразу просіть пред’явити посвідчення працівника газорозподільної компанії, або дзвоніть за номером 104, аби упевнитися, що перед вами саме газовик.

Дніпропетровськгаз працює в посиленому режимі, аби мешканці Дніпропетровської області отримувати безперебійне та безаварійне газопостачання. Бережіть себе та не втрачайте пильність! – йдеться у повідомленні пресслужби Дніпропетровсьгазу.

Дніпропетровськгаз звернувся до споживачів: як і коли передавати показання під час війни

Увага! Водоканал Нікополя відновлює повірку лічильників

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×