Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7354
7354

В Енергодарі партизани «відмінусували» двох орків-патрульних – ЗМІ

В Енергодарі партизани «відмінусували» двох орків-патрульних

В Енергодарі партизани не припиняють боротьбу і полюють на загарбників, які захопили місто-супутник ЗАЕС ще на початку березня. Про чергову успішну операцію патріотів повідомило, посилаючись на представників підпілля, видання «Телеграф», передає Nikopolnews.

В тимчасово захопленому місті Енергодар партизани допомогли двом російським військовим поза чергою потрапити на концерт Йосипа Кобзона.

“Вночі парочка орків з патруля достроково закінчила службу в армії окупанта, — говорять партизани. — Після звільнення їх може знайдуть, а може й ні”, — коротко повідомили проукраїнські жителі.

Жодних деталей про те, де саме відбулась ліквідація російських окупантів хлопці не повідомили, однак у достовірності цієї інформації сумніватись не доводиться. Джерела зазначають, що це не перший подібний випадок в Енергодарі. Після останніх таємних “зникнень” патрулів російські військові посилили контроль за ситуацією на вулицях, – пише «Телеграф».

Зазначається також, що, за словами місцевих мешканців, окупанти в Енергодарі почувають себе царьками і дуже багато п’ють.

Нагадаємо, у травні партизани в Енергодарі підірвали місцевого колаборанта, який проголосив себе мером, Андрія Шевчика разом зі свитою. Шевчик отримав важкі поранення і потрапив до реанімації.

В Енергодарі партизани «відмінусували» двох орків-патрульних - ЗМІ

Окупанти помстилися патріотам і розстріляли у власній квартирі одного з робітників ЗАЕС, якого вважають винним у замаху на Шевчика. Чоловік дивом вижив, але отримав дуже важкі поранення.

Навіть в умовах суцільного терору і залякування мешканці Енергодара продовжують боротьбу. Вони не хочуть жити у присутності російських військ.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×