Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1407
1407

В Енергодарі провели ротацію – прислали більш агресивних військових

В Енергодарі провели ротацію – прислали більш агресивних військових

Окупанти провели в Енергодарі ротацію – прислали більш агресивних військових. Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал «Енергодар», передає Nikopolnews.

Ротацію ініціювало командування армії російської федерації. Причин такого рішення декілька. Перша – звикання російських військових до місцевого населення і прояви співчуття. Про такі випадки стало відомо командуванню. Ще однією причиною ротація став недавній замах на самопроголошеного «мера» Енергодара Андрія Шевчика.

Зазначається, що військові, які приїхали на заміну попереднім, більш агресивні. Частина з них – бойовики так званих «Л/ДНР».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що розташована в Енергодарі Запорізька атомна електростанція також працює під тиском окупантів. Росіяни займаються справжнім ядерним тероризмом. Сьогодні на станції перебувають близько 500 військових. Вони розмістили на території АЕС танки, бронетранспортери, вибухівку і зброю. Все це не може перебувати поблизу атомних обʼєктів, адже створює велику небезпеку. Про це під час брифінгу в Media Center Ukraine повідомив керівник ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×