Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1558
1558

В Нікополі провели дослідження шляхом опитування – що питали у нікопольців

В Нікополі провели дослідження шляхом опитування – що питали у нікопольців

Нещодавно, дослідницька агенція InfoSapiens за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI) провели дослідження шляхом опитування серед жителів Нікополя.

Опитування стосується тими довіри до державних електронних послуг та сервісів – Нікопольці все більше користуються державними е-сервісами.

Результати дослідження

(в кінці статті можна проголосувати)

Згідно з дослідженням дослідницької агенції InfoSapiens за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI), 76% опитаних нікопольців користуються державними е-сервісами та вбачають у цьому можливість для безпечної комунікації з місцевою владою та оперативного розв’язання нагальних питань.

 Для визначення рівня користування та довіри до державних електронних сервісів серед жителів Нікополя було проведено дослідження.

За його результатами, 84% опитаних нікопольців довіряють державним електронним сервісам та вважають їх прозорими. 76% опитаних відмітили, що користуються державними е-сервісами для вирішення нагальних питань, 47% віддає перевагу вирішенню адміністративних питань тільки електронно.

Більше третини респондентів (35%) стикаються з потребою звернутись до органів місцевої влади принаймні раз на рік, 3 із 5 опитаних обирають електронний або змішаний формат для вирішення свого запиту.

З травня 2024-го року, у Нікополі працює вебплатформа «Е-приймальня» – електронна приймальня Нікопольської міської ради.

Електронна приймальня була розроблена за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI), провідної антикорупційної програми, що фінансується ЄС, співфінансується та реалізується Міністерством закордонних справ Данії.

Дослідження проведене InfoSapiens з 5 по 9 квітня методом телефонного опитування. Обсяг вибірки становить 800 респондентів старше 18 років — по 200 в кожному місті (Червоноград, Чернівці, Житомир та Нікополь — міста, де відкрилась або планується відкриття Е-приймальні).

msv 840x441

А що ви думаєте з цього приводу? – нижче наше опитування, давайте перевіримо різницю.

30
Created on

Чи довіряєте ви державним електронним сервісам?

Новини Нікополя – NikopolNews, раніше писали, що 8 з 10 нікопольців схвалили появу електронної приймальні у місті: як нею скористатися

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×