Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1550
1550

В школах Енергодара вже завершився навчальний рік

В школах Енергодара вже завершився навчальний рік

В школах Енергодара вже завершили навчальний рік. Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов сьогодні, 30 квітня, передає Nikopolnews. Навчальний процес завершено 29 квітня.

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України,  розпорядження голови обласної державної адміністрації, та в межах власних повноважень, визначених законом України “Про освіту”, закладами освіти м. Енергодара було прийнято рішення  про внесення змін до структури 2021 /2022 навчального року.  За рішенням  педагогічних рад в закладах загальної середньої, позашкільної та дошкільної освіти поточний навчальний рік завершено 29.04.2022 року. В ЗЗСО проведено семестрове та річне оцінювання учнів та, відповідно до рішень педагогічних рад, учнів 1-10 класів переведено до наступного класу, учнів 11-х класів випущено із закладів, – йдеться у повідомленні міського голови.

З 02.05.2022 року у всіх закладах освіти розпочинаються літні канікули.

Наразі педагогічні працівники  завершують роботу з електронними класним журналами, заповнюють  свідоцтва досягнень учнів 1-4 класів та вносять результати річного оцінювання  учнів 5-11 до табелів успішності. З результатами навчальних досягнень учнів батьки можуть ознайомитися за своїми акаунтами в електронних класних журналах. А у випадку відсутності у батьків доступу до своєї сторінки в даному документі через технічні причини сканкопії табелів за запитом будуть направлені за вказаним ними  каналом зв’язку (електронна пошта, особисті повідомлення в Вайбер, Telegram тощо).

Зауважується, що за рішенням педагогічних рад забезпечення виконання освітніх програм закладів та програм із навчальних предметів, надолуження навчального матеріалу за поточний навчальний рік буде здійснено у 2022/2023 н. р. шляхом ущільнення, через коригування календарно-тематичного планування з предметів.

Крім того громадян інформують, що управлінням освіти Енергодарської міської ради Запорізької області наприкінці березня було сформовано загальне замовлення свідоцтв про базову середню освіту та про повну загальну середню освіту та передано для прийняття до бази  Департаменту освіти і науки ЗОДА та подальшого направлення до Державного підприємства “Інфоресурс” (м. Київ). Наразі документи  про освіту учням 9 та 11 класів міста знаходяться на стадії готовності до друку. Як саме можна буде їх отримати, енергодарцям повідомдять пізніше, коли документи будуть готові.

Окупанти «звільнили» мера Енергодара і створили фейкові органи влади

Мер Енергодара виїхав з міста і вперше за місяць вийшов на зв’язок з громадськістю

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×