Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
555
555

Вакарчук, Дорофєєва, Тарабарова: зірки вітають Енергодар з Днем міста (відео)

Вакарчук, Дорофєєва, Тарабарова: зірки вітають Енергодар з Днем міста (відео)

У минулому році Енергодар з днем міста вітав рок-гурт “G-ART”, який брав участь у святковому концерті. А сьогодні, 12 червня 2022 року, українські зірки вітають місто атомників з Днем народження онлайн. Бо Енергодар в окупації…

Відео поздоровлень, яких дуже багато, протягом всього дні викладає у своєму Телеграм-каналі міський голова Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

«Ми неймовірно скучили за вами, наші серця б’ються в унісон з вашими. Не вистачає слів, аби ви сказати вам свою підтримку, своє захоплення і свою любов, кажуть учасники гурту “G-ART”.

Вітання від гурту ТНМК:

Шановні мешканці українського міста Енергодар! Не будемо брехати, ми не знаємо коли саме, але ми неодмінно побачимось із вами. Зустрінемось у вашому місті, тому що на нашому боці глузд, на нашому боці історія, на нашому боці правда. І завжди були, зараз є і завжди будуть на нашому боці  всі запорізькі  характерники всіх часів. Тому бережуться, тримайтеся. 100% Енергодар – це Україна! Так було і так буде. З вами ТНМК. Слава Україні!

Запорізькій блогер Тарас Білка знімав про Енергодар випуск своєї програми.

Сьогодні він захищає рідну землю, веде популярний канал #Несцяти, та не забув про день народження Енергодара. І вітає енергодарців – у своєрідній фірмовій манері.

У день міста енергодарців підтримала «Піккардійська Терція»

«Ми захоплюємося вашою мужністю та терпінням і можемо лише здогадуватися, в яких важких умовах вам зараз доводиться працювати, – кажуть учасники української акапельної формації, відомої далеко за межами нашої країни. – Та як би не було складно, разом з Енергодаром не лише вся Україна, а й увесь світ!
Наші Збройні Сили уже зовсім недалеко, а отже – скоро ви зможете повернутись до нормальних умов роботи на користь нашої держави!
Слава Украні! Слава ЗСУ! Слава атомникам Енергодару!»

Вітання від письменників братів Капранових:

“Наш любий Енергодаре, вітаємо тебе з днем народження!

З днем міста вітаємо всіх енергодарців. Шановні енергодарці! Ми пам’ятаємо зустріч із вами – це було неперевершено і незабутньо. Ваша бібліотека – це справжня перлина в Україні, а ваші читачі найкращі в світі. Обіцяємо, після перемоги, ми обов’язково знову зустрінемося. Енернодар, це не просто Україна – це серце України! Це славний козацький дух, який обов’язково переможе!

Отже, Слава Енергодару! Слава Україні! Героям Слава!”

Вітання від телеведучого каналу 1+1 Єгора Гордєєва

У 2019 році в Енергодарі відбувалося непересічна подія – зйомка серіалу «Схованки», в якій були задіяні і відомі актори, і навіть мешканці Енергодара. Знімальна група серіалу тепло згадує гостинне місто. І сьогодні його режисер Вікторія Ільницька підтримує енергодарців, які прагнуть свободи

Вітання від співачки Світлани Тарабарової:

“Від щирого серця вітаю всіх мешканців міста Енергодар! Я згадую наші теплі концерти с теплом. Я дякую вам за те що ви тримаєте позицію, за те що ви не здаєтесь та тримаєте оборону. Я вітаю вас із днем міста! Енергодар – це Україна! Я обіцяю, що зовсім скоро ми зустрінемось з вами на теплих концертах саме в Енергодарі. Обіймаємо вас!”

Вітання від Святослава Вакарчука, лідера гурту Океан Ельзи:

“12 червня 52 річницю святкує молоде, але дуже горде, українське місто – Енергодар. Сьогодні Енергодар у не простій ситуації. Його земля тимчасово окупована ворожою російською армією. Але серце і душа Енергодара завжди, у будь якій ситуації, залишається українським. Ми бачили це по діях, по словах, по вчинках людей – жителів Енергодара, працівників Запорізької АЕС, які гордо, професійно і патріотично продовжують виконувати свої обов’язки. Я точно знаю, що скоро і земля, і вулиці Енергодару стануть вільними. І ми всі разом в мирній, європейській, демократичній, національній Україні підемо вперед до нашого світлого майбутнього. А сьогодні, я вітаю вас з цією річницею. Вся Україна з вами! Тримайтеся, перемога буде за нами!”

Відомі уродженці Енергодару, а також ті, для кого Енергодар став майданчиком для творчості, записали відеозвернення на підтримку міста, яке сьогодні святкує своє 52-річчя.

У ролику FILM.UA Group ви почуєте акторів Наталію Бабенко, Костянтина Косинського, Павла Кружнова, Дар’ю Петрожицьку, Марію та Олександра Рудинських, Олександра Кобзаря, співака POSITIFF (Олексій Завгородній), співачку DOROFEEVA, лідера гурту «ТІК» Віктора Бронюка, а також режисерку Ірину Громозду, яка зняла в Енергодарі серіал «Схованки», що вже показали на території Європи та Північної Америки.

Українські митці вітають нескорених енергодарців з Днем міста і бажають їм якнайшвидше відсвяткувати це свято в мирі та спокої, на звільненій землі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×