Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8817
8817

«Я впевнена, що не станеться біди, але Нікополь готовий, нікого не забудуть» – Валентина Горяна про можливу евакуацію

Валентина Горяна про можливу евакуацію

Директор Нікопольського центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Горяна звернулася до нікопольців 29 червня з приводу загрози аварії на ЗАЕС і готовності міста до можливої евакуації, оприлюднивши допис на особистій сторінці у Фейсбуці. Вона заспокоїла мешканців, передає Nikopolnews.

Дорогі мої нікопольці! Відповідаю всім одразу. Якщо, не дай Бог, місту буде потрібна евакуація, нікого не забудуть. Я впевнена що не станеться біди, але наше місто, як найближче до станції, ще з моменту її будівництва має плани, логістику і багато чого іншого. Це все оновлюється, модернізується, – написала Валентина Вікторівна

Вона нагадала, що відомий перелік евакуаційних пунктів. А хто ще не знає, де знаходиться його пункт, можна спитати у квартальних, голів ОСББ чи керівників своїх підприємств.

Від редакції: список евакуаційних пунктів у Нікополі ми публікували ТУТ.

Також Валентина Горяна запевнила, що списки моломобільних громадян (лежачих, на інвалідних візках, на милицях) підготували. Для цієї категорії людей передбачено окремий транспорт. Але вона попросила не полінуватися і подзвонити своєму лікарю або просто в амбулаторію – уточнити, якщо змінилося місце проживання пацієнта.

Якщо у вас є транспорт, яким ви самі будете транспортувати свого родича, теж будь ласка повідомте. Людей у списку дуже багато, ми, звичайно обдзвонюємо, уточняємо, але на одного лікаря припадає по 50 пацієнтів, з якими треба сконтактувати. Багато навідріз відмовляються! Кажуть: «помирать будемо дома». Як кажуть в армії: Відставить! Рано помирати, давайте дочекаємось перемоги, побачимо гарне вільне життя, порадіємо за дітей, онуків. Ми ВИЖИВЕМО! Не втрачайте віру і надію! – написала Валентина Горяна

Валентина Горяна про можливу евакуацію: скрін

Валентина Горяна про можливу евакуацію

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×