Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1347
1347

Важливе звернення міського голови Нікополя 1 квітня

Важливе звернення міського голови Нікополя 1 квітня

Вранці 1 квітня оприлюднене традиційне звернення міського голови Нікополя Олександра Саюка. Олександр Саюк попросив максимально поширити його, передає Nikopolnews.

Очільник міста запевнив, що у місті все спокійно. Станом на ранок 1 квітня надзвичайних ситуацій не сталося. Нікополь та всі його служби працюють у штатному режимі.

Олександр Саюк у своєму зверненні підняв тему нагнітання паніки. Він розповів, що постійно отримує купу телефонних дзвінків і повідомлень на тему «сьогодні Нікополь будуть бомбити», або «ми чуємо вибухи» і тому подібне.

Зрозумійте, у нас іде війна. І так, завжди щось може прилетіти. У нас ворожі війська стоять на тому березі. І якщо снаряди будуть запущені з близької відстані, сирена не встигне спрацювати. Але, повірте, ніколи ворог не зателефонує вашій кумі чи кому ще і не попередить, що «сьогодні Нікополь будуть обстрілювати». Ніколи такого не станеться і не може статися! Все це – тільки роздмухування паніки ворожими агентами. А паніка – найгірше за все. Якщо ви думаєте, що навколо вас живуть тільки ті, хто чекає перемоги України, ви дуже помиляєтесь, – сказав міський голова.

Він попросив не довіряти неперевіреній, неофіційній інформації, не панікувати, щоб не грати на користь ворогу.

Звернення міського голови Нікополя 1 квітня (відео)

Ситуація у Нікополі 31 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 31 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×