Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1133
1133

Важлива інформація щодо допомоги дівчинці з Нікополя, яка залишилася без ніг під час обстрілу

Важлива інформація щодо допомоги дівчинці з Нікополя, яка залишилася без ніг під час обстрілу

З’явилася важлива інформація щодо допомоги дівчинці з Нікополя, яка залишилася без ніг під час нічного обстрілу. Звернення до всіх, хто хоче допомогти, оприлюднила служба у справах дітей Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Зазначається, що під час артилерійського обстрілу території міста Нікополя, 11 жовтня 2022 року постраждали малолітня дитина 2016 року народження та її матір. В минулому дана родина перебувала під контролем служби у справах дітей Нікопольської міської ради.

Наразі дівчинка знаходиться на стаціонарному лікуванні в обласній дитячій лікарні. Матір лікується в м. Нікополі.

Повідомляємо, що дитина і матір забезпечені всіми необхідними лікарськими засобами, медикаментами та кваліфікованим доглядом лікарів за рахунок медичних закладів. Після проходження лікування в м. Дніпро дитина буде направлена на безкоштовне лікування та реабілітацію у відповідний заклад м. Львова. В подальшому реабілітація та протезування кінцівок дитини планується провести також безкоштовно в медичних закладах за кордоном, – інформує соціальна служба.

Соціальними мережами ширяться пости з приводу фінансової допомоги даній родині. Задля цільової фінансової допомоги родині постраждалих, всі бажаючі громадяни можуть допомогти через БФ «Дітям Нікополя», реквізити для допомоги у гривнях (UAH):

  • код ЄДРПОУ 37338281,
  • IBAN: UA113052990000026004060733219
  • № картки 5169 3305 1825 7016 (картка відкрита на ім’я директора фонду, Горбаненко Маргарити Миколаївни). Призначення платежу: для Кароліни.

У Нікополі 6-річна дівчинка залишилася без ніг через російські обстріли – інформація від ДСНС

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×