Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
3562
3562

Звіряче вбивство феросплавника у Нікополі – з’явилися нові подробиці (відео)

Звіряче вбивство феросплавника у Нікополі – з’явилися нові подробиці (відео)

Звіряче вбивство феросплавника у Нікополі сколихнуло усе місто. Валерія Велепу багато хто знав і поважав. Він був гідною людиною. Багато років працював на НЗФ, а з початком повномасштабної війни був співробітником ТЦК. Чоловіка до смерті забили на вулиці 14 червня 2024 року, коли він хотів врятувати сусіда…

Ми писали про цю трагедію тоді, у червні, коли донька стукала у всі двері, але мало хто погоджувався висвітлити подію у ЗМІ.

А також повідомляли, що підозрюваний вийшов на волю після двох місяців тримання під вартою – під заставу у розмірі 300 000 гривень. Як відомо, дружина підозрюваного працює у поліції.

І от з’явилися нові подробиці цієї резонансної справи. Їх оприлюднила в сюжеті ТСН донька вбитого Юлія Велепа.

За словами Юлії підозрюваний знаходився на волі місяць. І навіть працював в цей час таксистом. Але зараз його знову взяли під варту.

Втім, дівчина дуже переживає, що справу спустять на гальмах, бо дружина підозрюваного – поліцейська. І вона продовжує займати свою посаду.

За словами Юлії, дружина підозрюваного вже втручалася у хід справи. А на свідків здійснюється тиск і вони починають відмовлятися від своїх показів.

Дівчина дуже хоче, аби вбивцю покарали. Адже він ні за що позбавив життя людину. Причому зробив це по-звірячому: будучи набагато важчим і вищим, стрибав на голові у чоловіка, який не ніс для нього жодної загрози…

Я нарешті знайшла у собі сили ознайомитися з матеріалами справи, і бачила фото – від голови тата нічого не залишилося, – не стримуючи сліз, розповідає Юлія

Вона каже, що батько був для неї найріднішою людиною. І вона не знає, як жити далі.

Юлія показала журналістам відео, де щасливого і радісного Валерія вітають з Днем народження. Цей запис став одним із останніх в його житті…

Що кажуть правоохоронці і як так вийшло, що підозрюваний місяць ходив на волі – дивіться в сюжеті ТСН.

Звіряче вбивство феросплавника у Нікополі: нові подробиці (відео)

Звіряче вбивство феросплавника у Нікополі – з’явилися нові подробиці (відео)Звіряче вбивство феросплавника у Нікополі – з’явилися нові подробиці (відео)

Ще новини Нікополя і району: «Мені хочеться, щоб про нього всі кричали»: Юлія Пишна створила мультфільм про Нікополь

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу