Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2863
2863

Вечірнє звернення Олександра Саюка: чому у Нікополі так часто сирени, ситуація з військоматом, вуличне освітлення

Вечірнє звернення Олександра Саюка: чому у Нікополі так часто сирени, ситуація з військоматом, вуличне освітлення

Чому у Нікополі так часто сирени, чому у місті горить вуличне освітлення, чи насправді військомат давав оголошення про те, що чоловікам необхідно з’явитися. На ці та інші питання відповів у своєму вечірньому зверненні міський голова Нікополя Олександр Саюк 27 лютого, передає Nikopolnews.

На початку звернення очільник міста повідомив, що за день, який минає, надзвичайних ситуацій у Нікополі не траплялось, все працює  в штатному режимі.

Щодо запитань, які найчастіше задають мешканці:

Чому так часто звучать сирени?

Бо в країні війна! Військові стоять на варті нашої безпеки й при найменшій загрозі сповіщають про це нас. Реагувати на них можна лише в один спосіб – йти до укриття – сказав Олександр Саюк.

Ситуація з військоматом

Щодо оголошення з’явитись усім чоловікам 20-60 років до військкомату – інформація достовірна, триває набір, приходьте до центру комплектування.

Які міри приймаються щодо світломаскування?

За наказом військових ми вжили усі необхідні заходи – світло на набережній не буде вмикатись. Прохання не телефонувати до диспетчерської “МАД-1” з цього приводу.

Ворога біля нашого міста немає, сподіваюсь і цієї ночі у місті буде спокійно. Все буде добре, ми готові та знаємо, що робити, – запевнив Олександр Саюк.

Детальніше – у відео нижче

Тероборона у Нікополі сформована: звернення Олександра Саюка щодо ситуації у місті 27 лютого

Терміново! У Нікополі усім чоловікам 20-60 років слід з’явитися до військомату

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×