Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1477
1477

[:ru]Издана книга о большой стройке – составитель Юрий Голик[:ua]Видана книга про велике будівництво – упорядник Юрій Голік[:]

юрий голик

[:ru]Вышла в свет книга «Программа президента Украины «Большая Стройка-2020». Лица», сообщает Nikopolnews. Ее составитель – хорошо известный никопольчанам Юрий Голик, который работал советником главы Днепропетровской областной администрации при предыдущем президенте, а после выборов 2019 года пошел на повышение.

С августа 2019 года по март 2020 года Юрий Голик был советником тогдашнего Премьер-министра Украины Алексея Гончарука, курировал направление строительства, ремонта дорог, инфраструктурных объектов.

Сейчас он является куратором президентской «Большой Стройки», идеологом которой его называют.

Именно Юрий Голик стал составителем книги «Программа президента Украины «Большая Стройка-2020». Лица», выпущенной украинским издательством «Фолио». Соответствующая информация обнародована на официальном сайте издательства.

[:ru]Издана книга о большой стройке - составитель Юрий Голик[:ua]Видана книга про велике будівництво - упорядник Юрій Голік[:]

Книга издана на украинском языке, содержит 286 страниц. Стоимость данного издания составляет всего лишь 99 гривен.

[:ru]Издана книга о большой стройке - составитель Юрий Голик[:ua]Видана книга про велике будівництво - упорядник Юрій Голік[:]

Книгу отнесли к жанру как историческая, политическая литература, мемуары.

Юрий Голик о билбордах и налогоплательщиках

Кстати, совсем недавно в одном из интервью Юрий Голик отвечал на волнующий многих вопрос по поводу биллбордов «большой стройки», на которые тратятся немалые средства. Он уверял, что бюджет на строительство дорог не предусматривают выделение средств на установку бордов. По словам Голика, рекламу оплачивают подрядчики “по собственному желанию”.

“Ни в одном бюджете ты не найдешь ни одной платежки на копейку с оплатой бордов”, — заявил Голик, подчеркнув, что все оплачивает подрядчик.

Голик также назвал некорректным, чтобы на инициативе Зеленского пиарились местные политики. Вместе с тем он признал необходимость “придумать, как связать это с налогами”.

“Но я согласен, что надо придумать, как все-таки увязать это с налогами. Возможно, сделать отдельный сайт или QR-код, на который можно навести и почитать, на какие налоги это сделано и на что раньше эти налоги уходили”, — резюмировал Голик.

Осенью 2021 года активисты потребовали писать на бордах “Большого строительства”: за счет налогоплательщиков.

В 2020 году на “Большое строительство” ушло 123,8 млрд грн – что в 2,5 раза больше, чем в 2019-м. В 2022 году в проекте госбюджета запланировано 125 млрд грн.

В 2021 году по программе “Большое строительство” было запланировано построить и отремонтировать 4500 км дорог государственного значения и 2000 км – местного. До 2024 года планируется построить и отремонтировать 24 000 км дорог и 1400 мостов.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Под редакцией известного в Никополе журналиста вышла книга «Маяки Украины»

«Надо проработать»: министр энергетики о льготах для владельцев электроотопления

В Никополе скоро появится остановка-зонтик: проект «Бюджета участия» (фото)[:ua]Вийшла другом книга «Програма президента України «Велике Будівництво-2020». Обличчя», повідомляє Nikopolnews. Її упорядник – добре відомий нікопольцям Юрій Голік, який працював радником голови Дніпропетровської обласної адміністрації при попередньому президенті, а після виборів 2019 року пішов на підвищення.

З серпня 2019 року по березень 2020 року Юрій Голік був радником тодішнього Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, курирував напрямок будівництва, ремонту доріг, інфраструктурних об’єктів.

Зараз він є куратором президентської «Великого Будівництва», ідеологом якого його називають.

Саме Юрій Голік став упорядником книги «Програма президента України «Велике Будівництво-2020». Обличчя», випущеної українським видавництвом «Фоліо». Відповідна інформация оприлюднена на офіційному сайті видавництва.

[:ru]Издана книга о большой стройке - составитель Юрий Голик[:ua]Видана книга про велике будівництво - упорядник Юрій Голік[:]

Книга видана українською мовою, містить 286 сторінок. Вартість видання становить всього лише 99 гривень.

[:ru]Издана книга о большой стройке - составитель Юрий Голик[:ua]Видана книга про велике будівництво - упорядник Юрій Голік[:]

Книгу віднесли до жанру як історична, політична література, мемуари.

Юрій Голік про білборди і платників податків

До речі, зовсім недавно в одному з інтерв’ю Юрій Голік відповів на хвилююче багатьох питання з приводу білбордів «великого будівництва», на які витрачаються чималі кошти. Він запевняв, що бюджет на будівництво доріг не передбачає виділення коштів на встановлення бордів. За словами Голіка, рекламу оплачують підрядники “за власним бажанням”.

“Ні в одному бюджеті ти не знайдеш жодної платіжки навіть на копійку з оплати бордів”, — заявив Голик, підкресливши, що все оплачує підрядник.

Голик також назвав некоректним, щоб на ініціативі Зеленського піарилися місцеві політики. Разом з тим він визнав необхідність “придумати, як пов’язати це з податками”.

“Але я згоден, що треба придумати, як все-таки пов’язати це з податками. Можливо, зробити окремий сайт або QR-код, на який можна навести і почитати, на які податки це зроблено і на що раніше ці податки йшли”, — резюмував Голик.

Восени 2021 року активісти вимагали писати на бордах “Великого будівництва”: за рахунок платників податків.

У 2020 році на “Велике будівництво” пішло 123,8 млрд грн, що в 2,5 рази більше, ніж у 2019-м. В 2022 році в проекті держбюджету заплановано 125 млрд грн.

У 2021 році по програмі “Велике будівництво” було заплановано побудувати і відремонтувати 4500 км доріг державного значення та 2000 км – місцевого. До 2024 року планується побудувати і відремонтувати 24 000 км доріг і 1400 мостів.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Під редакцією відомого в Нікополі журналіста вийшла книга «Маяки України»

«Треба пропрацювати»: міністр енергетики про пільги для власників електроопалення

У Нікополі скоро з’явиться зупинка-парасолька: проект «Бюджету участі» (фото)[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×