Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1197
Без категорії
1197

ВІДЕО МОМЕНТУ: У Нікополі злочинці напали на чоловіка, коли він сидів на лавці

ВИДЕО МОМЕНТА: В Никополе преступники напали на мужчину, когда он сидел на скамейке

ВІДЕО МОМЕНТУ: У Нікополі злочинці напали на чоловіка, коли він сидів на лавці біля під’їзду і пограбували його, забравши мобільний телефон на банківські картки. Момент скоєння злочину потрапив у полі зору камери відеоспостереження, завдяки чому і вдалося знайти грабіжників. Про це повідомляє Національна поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Злочин стався 30 січня близько 19:00 на вулиці Малиновського у місті Нікополі. До поліції звернулася дружина потерпілого та розповіла, що її чоловіка пограбували двоє невідомих. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Нікопольського РУП.

Здійснюючи першочергові поліцейські заходи, за допомогою відео з камер відеонагляду, поліцейські встановили осіб, які скоїли пограбування. Чоловіків затримали протягом декількох годин в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Ними виявились раніше судимі 25- та 33-річні місцеві жителі.

Як стало відомо під час досудового слідства, нападники стежили за потерпілим і коли він сів на лавку, напали на нього. Поки один душив чоловіка, інший заволодів його майном. Після цього вони втекли з місця злочину.

31 січня слідчим за погодженням із прокуратурою обом фігурантам оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

У Нікополі злочинці напали на чоловіка, коли він сидів на лавці: відео моменту

Пограбування жителя НікополяПограбування жителя Нікополя

Забрав навіть продукти: у Покрові злочинець вдерся до квартири 82-річної жінки з ножем

На Нікопольщині вбивця, відпущений під домашній арешт, скоїв новий замах на вбивство

Убивство 81-річного пенсіонера у Марганці – подробиці від поліції

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×