Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1012
1012

Відключень світла у Нікополі стало менше, але документів про скасування графіків поки немає – Олександр Саюк

Відключень світла у Нікополі стало менше, але документів про скасування графіків поки немає – Олександр Саюк

Відключень світла у Нікополі стало менше останнім часом. Про таке сказав під час пресконференції 25 липня міський голова Олександр Саюк.

Міський голова прокоментував заяву прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, зроблену наприкінці минулого тижня. Нагадаємо, урядовець пообіцяв, що графіки відключень світла не будуть застосовуватися у прикордонних зонах та на прифронтових територіях – до 20 км від лінії розмежування.

Втім, у Нікополі відключення продовжуються.

За словами Олександра Саюка, від імені депутатів Нікопольської міської ради звернення щодо скасування графіків відключень направляються уряду та військовій адміністрації майже щотижня.

Відключень світла у Нікополі стало менше, але документів про скасування графіків поки немає

Ми, так я к і всі, бачили виступ прем’єр-міністра про те, що в 20-кілоиетровій зоні не будуть проводитися відключення. Але станом на зараз підтверджуючих документів у нас немає. Ми чекаємо. Повинні бути якісь нормативні документи. Але вже сьогодні в місті Нікополі зменшена кількість відключень і тривалість цих відключень. Будемо сподіватися, що нас виключать з графіків, – сказав Олександр Саюк

Відключень світла у Нікополі стало менше, але документів про скасування графіків поки немає – Олександр СаюкВідключень світла у Нікополі стало менше, але документів про скасування графіків поки немає – Олександр Саюк

Нагадаємо: Графіки відключень світла НЕ будуть застосовуватись у прифронтових зонах – Шмигаль (відео)

Також читайте: Як діятимуть графіки відключення світла сьогодні: інформація від «Укренерго»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×