Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1118
1118

Відповідь тим, кому заважають сирени у Нікополі: звернення Олександра Саюка

Відповідь тим, кому заважають сирени у Нікополі: звернення Олександра Саюка

Міський голова Олександр Саюк записав традиційне звернення до мешканців увечері 10 квітня щодо ситуації у місті і надав відповідь тим, кому заважають сирени у Нікополі, передає Nikopolnews.

Маю дзвінки від незадоволених жителів міста, яким заважають часті сирени. Відповідаю: Нікополь географічно знаходиться на перехресті точок України, де на невеликій відстані тривають бойові дії, тому за наявності реальної повітряної загрози військові дають сигнал на вмикання сирен, – пояснив Олександр Саюк.

Щодо пропозицій змінити систему сповіщення він надав наступну відповідь:

Від початку війни ми постійно вдосконалюємо сирени, щоб вони вмикалися оперативно і їх було чутно усім. Головне їх завдання – завчасно попередити людей, щоб вони встигли перейти в укриття та зберегли своє життя й життя близьких. Зрозуміло, що звуки сирени викликають певний дискомфорт, але краще відчувати його, ніж ризикувати життям нікопольців.

Якщо сирена знаходиться впритул до вашого будинку та звучить надто гучно, міський голова радить нікопольцям звертатися на гарячі лінію міської ради. Влада розгляне варіанти зміни її місця розташування.

Телефони гарячої лінії:

0800 504 105, 056 669 60 61, 056 669 60 64.

Не у всіх людей є смартфони, не всі зпросоння будуть рахувати кількість гудків сирени, тому поки навколо тривають активні бойові дії, сирена продовжить працювати в наявному режимі – від початку і до кінця повітряної небезпеки. В Україні війна, і ми не будемо обирати між комфортом та БЕЗПЕКОЮ людей! – сказав Олександр Саюк.

Щодо ситуації у Нікополі станом на вечір 10 квітня, день закінчується спокійно. Надзвичайних ситуацій за день у місті не було зафіксовано.

Завдяки нашим військовим в Нікополі сьогодні спокійно. В межах доріг регіону ворожих військ немає. Тож нехай ваш вечір буде добрим, а ніч спокійною. Залишимо негативні емоції для ворога та бережімо життя близьких. Почули сирену – перейдіть в укриття! – закликав міський голова.


Ситуація у Нікополі 10 квітня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 9 квітня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×