Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6578
6578

«Відсьогодні особливо ретельно дотримуйтесь заходів безпеки» – начальник Нікопольської РВА

«Відсьогодні особливо ретельно дотримуйтесь заходів безпеки» - начальник Нікопольської РВА

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 14 серпня у районі, і зробив важливе попередження, передає Nikopolnews.

Євген Євтушенко розповів, що сьогодні близько 17.30 росіяни, використовуючи РСЗВ, здійснили обстріл берегової смуги поряд з одним із сіл Марганецької ТГ. Руйнувань та постраждалих немає.

Додатково було здійснено близько 10 пострілів зі ствольної артилерії. Снаряди упали за межами населених пунктів Марганецької і Червоногригорівської ТГ.

В межах інших територій  обстрілів не було.

Сьогодні окупанти також здійснили обстріл першого мікрорайону міста Енергодар та розповсюдили дезінформацію, звинувативши ЗСУ в атаці на мирних жителів.

За наявною інформацією окупанти, у відповідь на інсценовану ними ж провокацію, планують здійснити обстріли населених пунктів розташованих на березі Каховського водосховища.

Відсьогодні,  протягом наступного тижня прошу вас особливо ретельно дотримуватись правила двох стін, або перебувати в бомбосховищі. Це важливо для вашої безпеки, – закликав Євтушенко.

На інших територіях району, за його словами, день минув без надзвичайних ситуацій.

Техніки та живої сили окупантів на території не зафіксовано.

Щиро бажаю вам тихої ночі, а оркам нової бавовни, – резюмував начальник Нікопольської РВА.

Нагадаємо, на момент публікації даного матеріалу у Нікополі триває тривога через загрозу артилерійського обстрілу. Її оголосили вдруге за вечір – о 19:44.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×