Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
316
Без категорії
316

Вихованець нікопольського СК «Електрометалург» Владислав Гераскевич виступить на Зимовій Олімпіаді в Китаї

Владислав Гераскевич, который в 2018 году стал первым украинским скелетонистом на Олимпиаде, снова примет участие в Олимпийских играх

Молодий український спортсмен Владислав Гераскевич, чия кар’єра пов’язана з Нікополем, виступить на Зимовій Олімпіаді в Китаї, яка пройде у 2022 році. Гарною новиною поділився сам Владислав у Фейсбуці, повідомляє Nikopolnews.

Владислав Гераскевич написав, що йому вдалося овибороти олімпійську ліцензію, і назвав це неймовірною історичною подією не тільки для його команди, але і для всього українського спорту.

Просто уявіть, ще в 2014 році (а це всього 7 років тому) не існувало виду спорту «скелетон». А тепер Україна вдруге буде представлена на Олімпійських Іграх у льодовій версії Формули-1, – з гордістю повідомив він.

 width=

Зазначимо, що Владиславу Гераскевичу доводиться, на жаль, тренуватися за кордоном.

Не маючи жодних умов для тренувань на Батьківщині, маючи величезну кількість перешкод і труднощів, ми сміливо рухаємося вперед і разом з вами пишемо історію, – написав Владислав Гераскевич.

Він подякував за підтримку всім, хто її надає.

Владислав Гераскевич – молодий спортсмен, який впевнено йде вперед

Нагадаємо, Владислав Гераскевич у 2018 році став першим українським скелетонистом, що представив Україну на Олімпіаді. На той момент 19-річний спортсмен вже п’ятий рік тренувався в СК «Електрометалург» у Нікополі. Тут тренування проходили влітку, а взимку хлопець їздив тренуватися за кордон. На Олімпіаді-2018 початківець  показав хороший результат і зайняв 12-е місце серед найсильніших скелетоністов світу.

Після Зимової Олімпіади-2018 Гераскевич неодноразово успішно брав участь у різних міжнародних змаганнях найвищого рівня. Його можна назвати спортсменом, який вперто йде до своєї мети і постійно вдосконалюється, невпинно працюючи над собою.

Для довідки

Скелетон – це атлетичний снаряд, споріднений бобслею і саням.

 width=

Чарівна зимова казка в нікопольському кафе-клубі «Малина» (фото, відео)

У Нікополі відкрилася виставка дитячих робіт «Зимові барви»

Знайдені останки бійців, загиблих під час Нікопольсько-Криворізької наступальної операції (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×