Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1587
1587

Військовий з Нікополя показав, як виглядає Авдіївка, пошматована ворогом (відео)

Військовий з Нікополя показав, як виглядає Авдіївка, пошматована ворогом (відео)

Військовий з Нікополя показав, як виглядає Авдіївка сьогодні – багатостраждальна, пошматована ворогом. Захисник, підписаний у Фейсбуці як Vladimir Vladimirovich Zubehin, оприлюднив відео на свій сторінці, передає Nikopolnews.

На відео ми бачимо, що на «тілі» Авдіївки не залишилося жодного «живого місця». Ворог фактично знищив її. Як до цього Бахмут, Мар’їнку та багато інших населених пунктів України, які він нібито прийшов «звільняти» (щоб подивитися відео – доскрольте до кінця матеріалу).

До повномасштабної війни Авдіївка була досить затишним і відносно спокійним містечком, яке навіть намагалося трохи розвиватися. Тут щось будували, відкривали, удосконалювали. Навіть пустили перший з 2014 року потяг до столиці. І це незважаючи на те, що місто розташовувалося на лінії фронту, адже Авдіївка – фактично передмістя Донецька. Так, мешканці регулярно чули тут звуки вибухів і жили ніби на пороховій бочці. Але все ж таки жили і раділи хоч і відносному, але миру.

Тепер їх рідного міста більше немає… Суцільні руїни.  Але це українська земля, і за неї продовжують битися як леви наші Захисники. Серед них і Герої з Нікополя.

Днями Vladimir Vladimirovich Zubehin писав на своїй сторінці таке:

Шкода, що ви не бачите моїми очима. Такої кількості танків та БМП ЗСУ ще не палили за один день. У ворога істерика. Тепер будуть засівати ракетами і авіабомбами. Дякую за віру в ЗСУ. Сьогодні Авдіївку втримали

Зазначимо, що важкі бої за Авдіївку тривають. Згідно з останньою інформацією, вчора, 20 жовтня, ЗСУ вдалося відбити черговий потужний наступ росіян. Окупанти несуть шалені втрати, але продовжують лізти немов таргани назустріч смерті. А тепер, за словами військових, ще й почали рити тунелі немов кроти, аби спробувати дістатися міста у такий спосіб.

Як виглядає Авдіївка, пошматована ворогом, дивіться у відео нижче

Ще новини Нікополя і району: «Нудить від ненависті»: колишня учениця показала, як виглядає школа у Нікополі після удару армії рф (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×