Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
338
338

«Укриття мають бути відкритими» – влада Нікополя звернулася до балансоутримувачів

«Укриття мають бути відкритими» - влада Нікополя звернулася до балансоутримувачів

Влада Нікополя звернулася до балансоутримувачів укриттів у місті з важливим повідомленням 2 червня, передає Nikopolnews.

У повідомленні нагадують, що усі укриття повинні бути цілодобово відкриті і доступні для мешканців міста. Якщо ж раптом укриття закрите, мешканцям необхідно про це повідомити владі.

Зробити це можна, зателефонувавши до колл-центру міської ради:

  • 0566696061 (з 7:00 до 19:00)
  • 0684952584 (з 7:00 до 19:00)
  • 0800504105 – цілодобово

Про ситуацію з укриттями сьогодні говорять і на рівні області.

Голова облради Микола Лукашук повідомив, що у зв’язку із загибеллю людей після атаки в Києві, Президент зобовʼязав перевірити всі бомбосховища в країні. Укриття повинні бути доступними для всіх громадян під час повітряної тривоги. Це обовʼязок представників органів місцевої влади.

Направив звернення до голів територіальних громад Дніпропетровщини та керівників КП обласної ради щодо забезпечення вільного, безперешкодного і цілодобового доступу населення до укриттів, бомбосховищ, – написав Лукашук

Також він повідомив, що доручив голові постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності невідкладно на засіданні комісії заслухати керівників ДСНС, Нацполіції, департаменту цивільного захисту ОВА, керівників підприємств, які мають на балансі захисні споруди. Тема – технічний стан, готовність укриттів до використання, інформування людей щодо місцезнаходження та забезпечення цілодобового доступу до захисних споруд.

У будь-який час доби під час повітряної тривоги укриття мають бути відкритими для всіх громадян. Виконання доручень перебуватиме на контролі у депутатського корпусу, – запевнив Лукашук

Ще новини Нікополя: У Нікополі стартував ремонт доріг: що обіцяє влада

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×