Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
568
568

Внаслідок вибуху автівки в Енергодарі загинув колаборант

Внаслідок вибуху автівки в Енергодарі загинув колаборант

Стало відомо, хто загинув внаслідок вибуху автівки в Енергодарі вранці 3 лютого, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на низку джерел.

За попередніми даними авто належало колишньому співробітнику правоохоронних органів, який з приходом “русского мира” пішов прислуговувати окупантам. Ймовірно спрацював вибуховий пристрій. Уточнюємо інформацію, хто з колаборантів більше не вийде співпрацювати з рашистами, – написав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Глава окупаційної адміністрації.Енергодару Володимир Рогов назвав вибух “терактом” та повідомив про одну загиблу людину.

Сила вибуху автомобіля в Енергодарі була настільки велика, що в будинках не тільки повилітали вікна аж до дев’ятого поверху, але й було знищено як мінімум одну машину, що стояла поряд із підірваним авто, – написав Рогов

В свою чергу Телеграм-канал “Непосредственно Гачи” повідомляє, що автівка належала Євгену Кузьміну – колишнбому поліцейському Енергодара, який після окупації міста став колаборантом.

Внаслідок вибуху автівки в Енергодарі загинув колаборант

Автор повідомлення впевнений, що вбивство Кузьміна – це не робота українських спецслужб. Адже вибух стався біля житлових будинків, а поруч знаходяться дитячий садок і школа.

Тут два варіанти. Або прибрали самі ж колоборанти, або прибрало керівництво противника, явно доріжку перейшов комусь, – йдеться у повідомленні

За словами цього джерела, в Енергодарі наразі почалися жорсткі перевірки. Місцевим мешканцям слід бути обережними.

Раніше ми повідомляли:

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×