Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1850
1850

Вода, вогонь і ситуація у Нікополі: вечірнє звернення Олександра Саюка

Вода, вогонь і ситуація у Нікополі: вечірнє звернення Олександра Саюка

Яка ситуація у Нікополі ввечері 15 березня, розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, за цей день у місті не виникало надзвичайних ситуацій. Вся інфраструктура та служби Нікополя працюють у штатному режимі. Біля міста (в рамках доріг) техніки та ворожої сили немає. Військові, тероборона та правоохоронці міцно боронять нашу безпеку.

Сьогодні виникало багато питань щодо диму зі сторони в’їзду до міста. Це горіли зарості очерету, пожежники оперативно локалізували осередок займання. Також звертались до мене особисто й з приводу аварії на очисних спорудах у Запорізькій області, – сказав Олександр Саюк.

Він повідомив, що у звʼязку з ситуацією у Васильківці фахівці КП “Нікопольводоканал” посилили контроль стану Каховського водосховища в зоні водозабору очисних споруд насосної станції питної води. За результатами лабораторних аналізів на даний час не виявлено погіршення стану води у водосховищі.

Тобто аварія у сусідній області не впливає на якість води, що постачається у нашому місті, – запевнив міський голова і побажав усім гарного вечора і спокійної ночі.

Ситуація у Нікополі 15 березня: звернення до підприємців і керівників підприємствств трубного майданчика

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×