Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
22004
22004

Ворог атакував з повітря, намагаючись повернути втрачену Іванівку на Криворізькому напрямку

Ворог атакував з повітря, намагаючись повернути втрачену Іванівку на Криворізькому напрямку

Недалеко від кордону з Дніпропетровщиною на Херсонщині точаться серйозні бої. Ворог атакував українських військових з повітря, намагаючись повернути втрачену Іванівку на Криворізькому напрямку фронту. Про це повідомляє ОК «Південь», передає Nikopolnews.

Нагадаємо, офіційне повідомлення про те, що окупанти «зробили жест доброї волі» і залишили Іванівку, з’явилося 2 липня увечері.

На лінії зіткнення продовжується ведення бойових дій. Ворог, скований у можливостях маневру на суходолі, намагається тиснути з повітря, – повідомляє ОК «Південь».

За добу ворог відпрацював 9️ авіаційних ударів на півдні, із них на Херсонщині – 5 парами ударних гелікоптерів Ка-52 з намаганням повернути собі втрачене положення в районі звільненої Іванівки, 1️ удар прийшовся в район Мирного.

Опівдні нашими підрозділами здійснено вогневу заборону проведення противником розвідки боєм в напрямку Іванівки. На двох бойових броньованих “Тиграх”, силами до взводу, рашистам довелось ретируватися в бік Ольгіного.

Ворог атакував з повітря, намагаючись повернути втрачену Іванівку на Криворізькому напрямку

Гідно приймаючи тактику ворога з посилення авіаційних ударів, нашими авіаторами нанесено 5️ ударів літаками та гелікоптерами по двом складам боєприпасів та п’ятьом осередкам скупчення ворожої сили в районах П’ятихаток, Високопілля, Дудчан та Центрального.

Наразі результати дорозвідуються, але вже відомо про знешкодження 29  рашистів, самохідної гаубиці «Мста-С», 2 самохідні крупнокаліберні гармати «Піон», ще 6 одиниць броньованої техніки.

Поблизу Іванівки в якості бонусу до звільнених територій захоплено 4  трофейних бойові машини піхоти.

І гарна новина з іншого району Херсонщини: біля Чорнобаївки та Снігурівки знищено 2️ склади боєприпасів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×