Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2628
2628

Ворог кинув на Криворізький напрямок фронту додаткові сили: яка загальна ситуація

Ворог кинув на Криворізький напрямок фронту додаткові сили: яка загальна ситуація

Ворог кинув на Криворізький напрямок фронту додаткові сили. Ситуація напружена. Про це повідомив в ході вечірнього брифінгу начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews. Але і приводи радіти є.

На нашому напрямку обстановка на фронті зберігається стабільно напруженою. За інформацією МО України та ОК ‘Південь’, ворог продовжує посилення своїх оборонних позицій, а також перемістив на наш ділянку фронту додаткові підрозділи – до батальйонної тактичної групи. Але всі частині наших Збройних Сил успішно виконують поставлені бойові розпорядження, ворог продовжує нести втрати в живій силі і техніці, – запевнив Вілкул.

За його словами, ситуація в окупованих громадах дуже важка і продовжує погіршуватися. Окупанти продовжують мародерствувати, викрадати людей, вчиняти інші злочини.

Разом з цим, зростає дух опору місцевих жителів проти окупантів. Люди не хочуть жити під орками, вони хочуть жити в незалежній Україні і також, як і ми, вірять у нашу Перемогу, – сказав Олександр Вілкул.

Ворог продовжує масований обстріл територій і мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення. У Криворізькому районі вночі ворогом була обстріляна з ствольної артилерії Велика Костромка Зеленодільської громади. Там пошкоджено лінії електропостачання. А з РСЗВ ворог обстріляв околиці Широківської громади. Без втрат.

Вдень також піддалися обстрілу прикордонні території Апостолівської, Зеленодільської і Широківської громади. Під вечір орки обстріляли запальними боєприпасами поля в Гречаноподовской громаді. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, посилаючись на Генштаб ЗСУ, що українським військовим вдалося звільнити населений пункт Потьомкіне на кордоні з Дніпропетровщиною. Чому це дуже важливо і чому наразі мало говорять про контрнаступ наших військ на Херсонщині, дивіться у відео нижче.

?ЗСУ зайняли важливу точку на Херсонщині – оркам доведеться відступити / новини, фронт - Україна 24?ЗСУ зайняли важливу точку на Херсонщині – оркам доведеться відступити / новини, фронт – Україна 24

 

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу