Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1516
1516

Ворог несе великі втрати на Криворізькому напрямку, ЗСУ атакує з повітря

Ворог несе великі втрати на Криворізькому напрямку, ЗСУ атакує з повітря

Ворог несе великі втрати на Криворізькому напрямку фронту. Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

На нашому напрямку фронту ситуація продовжує залишатися напруженою, але знаходиться під повним контролем ЗСУ та Військової адміністрації. За інформацією Міністерства Оборони України, ворог несе значні втрати в живій силі і техніці, – сказав Олександр Вілкул.

Тим часом, в Оперативному командуванні «Південь» повідомляють, що за минулу добу нашими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією в рамках виконання вогневих завдань здійснено 4 повітряних атаки на Херсонщині. Трійкою гелікоптерів – по скупченню ворога в Херсонському районі, штурмовиками – по скупченню живої ворожої сили та техніки в районі Давидова Броду та Снігурівки, а винищувачем – по складу боєприпасів в Білозірській громаді Херсонщини.

Одночасно противник продовжує мінувати ділянки вздовж річки Інгулець. З метою стримування наших військ росіяни стріляли з артилерії, мінометів і РСЗВ вздовж всієї лінії зіткнення. Під ударом окупантів 18 червня була Велика Костромка у Зеленодольській громаді. Є руйнування, але на щастя, жертв немає, – звідти були люди евакуйовані. В результаті обстрілу Апостолівської громади жителі також не постраждали, але була зруйнована лінія електропередач. Вона вже відновлена, спасибі нашим комунальникам,

Ракетна атака Кривого Рогу 18 червня

Був приліт кількох ворожих крилатих ракет у Інгулецький район Кривого Рогу. Я не можу дати всю інформацію, але руйнування дуже значні. Є втрати, а серед цивільних – двоє постраждалих. Медики надали необхідну допомогу. Тому ще раз акцентую увагу всіх – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги». Йде війна, – сказав Олександр Вілкул.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×