Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
889
889

Ворог обстріляв два райони Дніпропетровщини 2 вересня вдень  – Микола Лукашук

Ворог обстріляв два райони Дніпропетровщини 2 вересня вдень  - Микола Лукашук

Ворог обстріляв два райони Дніпропетровщини 2 вересня вдень, повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Сьогодні російські окупаційні війська завдали удару по Криворізькому та Синельниківському районах.

Під обстрілами ворога опинилось с. Велика Костромка. Там пошкоджено житловий будинок та лінія електропередач. Потерпілих серед мирного населення немає.

У Великомихайлівській громаді через обстріли сталася пожежа у лісі. Вигоріло 4 гектари території. На місці виявлено 30 вирв та уламки боєприпасу. Нині займання ліквідоване, люди не постраждали.

Обстрілів в інших районах Дніпропетровщини сьогодні не зафіксовано. Ситуація на кордонах Дніпропетровщини – під повним контролем Збройних сил України.

Радіаційний фон в області – в межах норми як сьогодні, так і весь час.

Щодо ВПО – на початку тижня на Дніпропетровщині перебувало 319 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Нині – 324 тисячі. Із них 76.9 тисяч – діти. Найбільше ВПО проживає у Дніпрі, Кривому Розі та Кам‘янському.

Дякую за сумлінну роботу працівникам ДСНС в області. Протягом тижня вони здійснили 28 виїздів та знищили 105 боєприпасів.
Хочу подякувати працівникам управління СБУ в Дніпропетровській області. Вони викрили та затримали зрадницю, яка передавала спецслужбам рф координати позицій ЗСУ. 31-річна мешканка Дніпропетровщини оманою випитувала данні розташування наших Збройних сил у свого чоловіка військослужбовця й надавала їх ворогові. Нині жінці загрожує до 15 років позбавлення волі. Наголошую, покарання дістане кожен корегувальник вогню! – написав Микола Лукашук.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×