Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2598
2598

Ворог обстріляв Нікополь вранці: по місту розкидані касетні боєприпаси

Ворог обстріляв Нікополь вранці: по місту розкидані касетні боєприпаси

Ворог обстріляв Нікополь вранці 23 жовтня. Про це повідомив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Ніч з прильотами в межах Марганецької ТГ. Масштаб руйнувань уточнюється.Люди не постраждали. Вранці росіяни здійснили обстріл одного з районів міста Нікополь. Масштаб руйнувань та наявність постраждалих з’ясовується, – написав Євген Євтушенко.

Нікопольська міська рада, в свою чергу, повідомляє, що вибухотехніками ДСНС виявлено у Нікополі використані боєприпаси від реактивних систем залпового вогню “Ураган”, у тому числі і касетних.

Небезпека касетних боєприпасів полягає, у тому що вони уражають велику площу меншими суббоєприпасами, які можуть вибухати не одразу, а за таймером до 40 годин.

Мешканців району ЖД вокзалу у разі виявлення небезпечних предметів на землі, в гіллі дерев, на проводах, інших місцях просять не наближатися до таких предметів і повідомити оточуючим про небезпеку, а також зателефонувати 101 чи 112.

Євген Євтушенко закликав жителів Нікополя  побути вдома до завершення обстеження території міста на предмет касетних боєприпасів.

Увага! Станом на 09:15 тривога через загрозу артобстрілу триває.

П’ять разів за ніч ворог атакував Нікопольській район, а вранці обстріляв знову

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×