Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6288
6288

Ворог обстрілює Нікополь у суботу 20 травня: мешканців просять не розслаблятися після відбою (відео)

Ворог обстрілює Нікополь у суботу 20 травня: мешканців просять не розслаблятися (відео)

Після тихої ночі ворог обстрілює Нікополь у суботу 20 травня вдень. Тривогу через загрозу артобстрілу у місті оголошували об 11:39, вона тривала годину. А вже о 13:33 оголошено загрозу повторного обстрілу. І навіть після відбою мешканців просять не розслаблятися, передає Nikopolnews.

Про наслідки першого обстрілу поки що офіційної інформації немає. Мешканці Нікополя чули гучні звуки – обстріл був потужний. Є прильоти на території житлового сектору.

Ворог обстрілює Нікополь: ось, що чули мешканці

Тим часом, вже після відбою моніторинговий Телеграм-канал Непосредственно Gachi повідомив про рух техніки на протилежному березі Каховського водосховища. Так, з населеного пункту Мала Білозерка до населеного пункту Велика Білозерка просуваються два «Урали» – тягнуть за собою дві гаубиці. На думку автора повідомлення, вони рухаються в Енергодар.

Про те, що стягується техніка до Енергодара, я попереджав раніше. Так само попереджав, що буде поповнення гоблінів на березі Енергодара. Поповнення не було, але була ротація. Завезли тих, хто не воював раніше. Просто кажучи – мобілізованих. Наші хлопці працюють. І якщо цього не чути – це не означає, що цього немає, – пише Непосредственно Gachi

Він просить мешканців прибережних населених пунктів не розслаблятися.

Ворог обстрілює Нікополь у суботу 20 травня: мешканців просять не розслаблятися (відео)

Читайте також: «Надійшла інформація про 5 полків ворожої піхоти, що рухаються в Енергодар» – моніторинговий ТГ-канал

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×