Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6075
6075

Ворог обстрілював мирних мешканців Нікополя шрапнеллю – сумні підсумки дня від Євгена Євтушенко

Ворог обстрілював мирних мешканців Нікополя шрапнеллю – сумні підсумки дня від Євгена Євтушенко

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко підбив підсумки неділі 18 вересня, яка видалася дуже важкою для району. Ворог і вночі, і вдень обстрілював мешканців Нікополя та інших прибережних населених пунктів, передає Nikopolnews.

Вночі ворог, використовуючи РСЗВ та ствольну артилерію великого калібру, обстріляв місто Нікополь та Марганецьку ТГ. Є руйнування житлових і адміністративних будівель, господарських споруд, ліній газо- та електропередач. Постраждали три мешканця Нікополя.

Вдень окупанти, використовуючи РСЗВ та ствольну артилерію великого калібру, обстріляли території Покровської, Червоногригорівської ТГ і міста Нікополь. Зруйновано та пошкоджено житлові будинки, господарчі споруди, електро- та газопровідні мережі, сонячні електростанції. Загнули два чоловіки, 1983 і 1948 років народження, ще двоє людей отримали осколкові поранення.

На території старої частини міста Нікополь знайдено вражаючі елементи та залишки осколково-шрапнельних боєприпасів калібру 152 мм. Він застосовується для масованого враження живої сили противника. Окупанти спрямували шрапнель по житловій забудові з мирними людьми.

Ворог обстрілював мирних мешканців Нікополя шрапнеллю – сумні підсумки дня від Євгена Євтушенко

На цьому фото і вище вражаючі елементи та залишки осколково-шрапнельного боєприпасу

Цьогоріч Марганець святкує день народження під звуки обстрілів. Подарунки відповідні – місто отримало статус території в районі проведення бойових дій. Щиро бажаю місту та його жителям зустрічати наступний день народження в мирній країні! – сказав Євген Євтушенко.

В межах інших територій району доба минула без надзвичайних ситуацій.

Сьогодні знову прошу жителів прибережних міст, сіл та селищ провести ніч в сховищі, або скористатись правилом двох стін. Попри все, бажаю вам спокійної ночі, а ворогам справедливого покарання! – написав голова РВА.

Масштабний обстріл Нікополя 11 вересня: подробиці і фото від Євгена Євтушенка

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×