Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9911
9911

Ворог поширює небезпечні вкиди в інформаційному просторі Нікопольщини – Євген Євтушенко

Ворог поширює небезпечні вкиди в інформаційному просторі Нікопольщини – Євген Євтушенко

Протягом останнього тижня в інформаційному просторі Нікопольщини з’явились нові вкиди, які поширюються через порожні та незрозумілі профілі. Про це розповів начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Євген Євтушенко навів приклади таких вкидів і пояснив мету кожного з них.

  • Вкид №1: Мешканцям Нікополя начхати на мешканців Кам’янки, Водяного, Енергодару і навпаки.

Мета – зруйнувати спілкування між нами та заблокувати отримання інформації з окупованих територій.

  • Вкид №2: Нас обстрілюють тому, що ЗСУ нищать орків на тому березі, треба припинити вогневе ураження військових цілей.

Нагадаю, що близько трьох тижнів тому, армія рф розпочала обстріли наших міст і сіл з використанням РСЗВ без будь-якого попереднього вогневого ураження з боку ЗСУ, – сказав Євтушенко.

  • Вкид №3: ЗСУ обстрілює населені пункти на тому березі.

Насправді, такі обстріли здійснюються військами рф з прилеглих до Енергодару та Кам’янки територій.

Мета – створити необхідний для ЗМІ інфопривід, налаштувати населення окупованих територій проти держави Україна, її збройних сил.

  • Вкид №4: Влада, поліція, ТрО, ЗСУ та інші служби працюють не так/не достатньо/не працюють.

Мета – послабити довіру та взаємодію між населенням та зазначеними органами й посадовцями, зменшити здатність території до ефективного спротиву.

Нагадаю, вам, що саме завдяки спільним та ефективним діям населення, влади, ТрО, ЗСУ та силового блоку територія Нікопольського району не була окупована з перших днів війни, – зауважив начальник РВА.

Підсумовуючи, він зазначив,  що інформаційно–психологічні операції (ІПСО) ворога покликані поглибити існуючі та створити нові конфлікти між соціальними групами і територіями, зруйнувати взаємну довіру та взаємодію між представниками влади, силовим блоком, армією, населенням.

Мета – зменшення загального потенціалу території району до спротиву окупантам та дестабілізація суспільно-політичної ситуації.

Для проведення ІПСО ворог використовує ірраціональну схильність земляків до ср@чів в мережі «Інтернет». Тож, будемо виваженими, віримо одне одному й ЗСУ. Віримо в Перемогу! – закликав Євтушенко.

Ворог поширює небезпечні вкиди в інформаційному просторі Нікопольщини – Євген Євтушенко Ворог поширює небезпечні вкиди в інформаційному просторі Нікопольщини – Євген Євтушенко

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко попросив мешканців про допомогу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×