Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3839
3839

Ворог завдає ударів з неба на кордоні з Дніпропетровщиною

Ворог завдає ударів з неба на кордоні з Дніпропетровщиною

Ворог завдає ударів з неба по позиціям наших військових на кордоні з Дніпропетровщиною у Херсонській області. Загарбники не можуть змиритися з втраченими територіями і прагнуть їх повернути, або, бодай, створити видимість контролю над ними. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

В цілому обстановка на півдні в складна, але контрольована.

Ворог продовжує облаштовувати додаткові рубежі оборони. Активних дій не веде, дотримується тактики дистанційних обстрілів та авіаударів.

Імітуючи, що продовжує контролювати втрачені території Херсонщини, ворог підступно атакує з неба.

Ударним безпілотним літальним апаратом тричі вдарив по звільненій Іванівці, скидаючи осколкові боєприпаси для гранатометів. Втрат немає.

Парою Мі-8 атаковано Потьомкіне. Без втрат.

В свою чергу, наша авіація працювала двома штурмовиками по складу боєприпасів та скупченню ворожих сил в районі Снігурівки. Ворожий винищувач Су-35 з району Нової Каховки намагався атакувати ракетою “повітря-повітря” наші літаки, але успіху не мав. Наші авіатори впорались із завданням без втрат.

Загалом ракетним вогнем і артилерією на півдні за минулу добу «відмінусовано» 65 рашистів, комплексну апаратну зв’язку “Редут-2УС”, 11 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

На світанку наші ракетно-артилерійські підрозділи нанесли влучні удари по скупченню озброєння, ворожої техніки та складу боєприпасів в районі Райського Новокаховської громади, а також по складу боєприпасів в районі Берислава. Об’єкти знищено. Втрати уточнюються.

Зважаючи на те, що загроза ракетних ударів залишається високою, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Якщо це доцільно, дотримуйтесь правила двох стін, переходьте в укриття. Не наражайте себе на небезпеку, дотримуйтеся норм та обмежень правового режиму воєнного стану, довіряйте тільки перевіреним джерелам інформаціх та силам оборони, – закликають в ОК «Південь».

Ворог атакував з неба, намагаючись повернути позиції на кордоні з Дніпропетровщиною

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×