Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4354
4354

Ворожий танк влучив в пагорб, за яким ховався: «пригоди» орків на Нововоронцовщині

Ворожий танк влучив в пагорб, за яким ховався: «пригоди» орків на Нововоронцовщині

Чергова порція новин з південного фронту, де російські загарбники вже більше двох місяців намагаються підійти до кордонів з Дніпропетровщиною, але у них це погано виходить. Про те, що відбувається на Нововоронцовщині, яка межує у Херсонській області з Дніпропетровщиною, розповідають місцеві мешканці, а також міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий, передає Nikopolnews.

Дмитро Невеселий у вечірньому відеозверненні розповів, що ЗСУ сьогодні відпрацювали на відмінно і добряче «насипали» ворогу, відкинувши його вглиб Херсонщини. Проте ворожий вогонь все ще може діставати Зеленодольської громади, тому мешканців просять буди максимально обережними. Зранку окупанти обстріляли громаду з «Ураганів». На жаль, загинула людина, і ще одна отримала поранення.

Мешкань Нововоронцовки на Херсонщині волонтер Дмитро Бурлай розповів, що ситуація в регіоні поки в цілому не змінна. Проте, він теж повідомив, що наша артилерія як завжди вдало відпрацьовує ворожі позиції.

Окупанти з тим, що їм прийде кінець, ніяк не можуть змиритися. Вони все ще хаотично здійснюють обстріли непідконтрольних їм населених пунктів. Іноді є маразматичні дії. Так, сьогодні вночі окупанти вирішили за допомогою танку з їхніх позицій в с.Петрівки здійснювати постріли в бік Нововоронцовки. Однак, перше влучання прийшлося фактично в бугор, який знаходився перед позицією самого танка і з-за якого він намагався здійснювати обстріли. Це ж орки, і цим все сказано, – поділився історією Дмитро Бурлай.

Він зауважив, що були вчора ввечері і серйозні моменти. Так окупанти обстріляли с.Осокорівку двічі фосфорними снарядами з інтервалом 3 хв. Дмитро Бурлай оприлюднив відео цього обстрілу.

Але наші ЗСУ все контролюють. Вночі наші ЗСУ дали гідну відповідь окупантам застосовуючи артудари, – розповів Дмитро Бурлай.

Тим часом, повідомляється, що ЗСУ знищили російську техніку та командний пункт окупантів неподалік кордону з Дніпропетровщиною – у Високопіллі.

Відео знищення оприлюднив Оперативний ЗСУ в Телеграмі.

«Знищення російського мобільного комплексу радіоелектронної боротьби Леєр-2, бронетехніки та командного пункту окупантів у Високопіллі Херсонської області», – ідеться в повідомленні.

Знищення російського мобільного комплексу радіоелектронної боротьби Леєр-2Знищення російського мобільного комплексу радіоелектронної боротьби Леєр-2
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×