Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
516
Без категорії
516

Впровадження РРО/ПРРО: у Нікополі проведуть семінар для підприємців

Внедрение РРО/ПРО: в Никополе проведут семинар для предпринимателей

У Нікополі проведуть семінар для підприємців з питань впровадження РРО/ПРРО, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради.

Семінар відбудеться 20 січня 2022 року з 10:00 в приміщенні КЗ «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр (вул. Патріотів України, 94).  Участь у ньому візьмуть представники Нікопольської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Впровадження РРО/ПРРО: у Нікополі проведуть семінар для підприємців

Нагадаємо, норми закону про впровадження РРО/ПРРО в Україні вступив у дію з 1 січня 2022 року. Крім того, що закон викликав масовий спротив у підприємців, він призвів до багатьох проблем у сфері торгівлі і надання послуг. Так, на початку січня у багатьох магазинах та об’єктах надання послуг Нікополя та інших міст країни перестали працювати термінали і клієнти втратили можливість безготівкового розрахунку.

Підприємці пояснили свою відмову від терміналів складнощами із встановленням РРО/ПРРО. Зокрема, некоректно працювала розроблена на державному рівні система. Крім того, не всі змогли розібратися, як правильно встановити і користуватися РРО/ПРРО. Аби уникнути штрафів, багато хто з підприємців перейшли на готівку. У Нікополі шириться інформація про те, що місцеві підприємці несуть збитки і навіть закриваються. Для людей все це – великий стрес.

Звісно, проводити подібні семінари було потрібно за декілька місяців до нововведень, аби люди мали час розібратися і підготуватися. Але маємо те, що маємо. Краще пізно, ніж ніколи.

У Нікополі обговорили стратегію розвитку системи охорони здоров’я

Звіт міського голови Нікополя – коли і де

У Нікополі створили робочу групу для реалізації проєкту «Перша Гетьманська столиця»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×