Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
15599
15599

Видану у Нікополі гуманітарну допомогу помітили на ОЛХ

Видану у Нікополі гуманітарну допомогу помітили на ОЛХ

Видану у Нікополі гуманітарну допомогу, а саме дитяче харчування, помітили на ОЛХ. Про це розповіла директор благодійного фонду «Дітям Нікополя» Маргарита Горбаненко, передає Nikopolnews. Саме цей фонд і займався видачою дитячого харчування, яке потім помітили на сайті оголошень.

Маргарита Горбаненко звернулася до тих, хто намагається продати отриману гуманітарку із закликом не робити цього.

ЛЮДИ, майте совість та гідність, майте хоч би інстинкти самозбереження, бо це обов’язково буде “розшифровано”. Всі живемо в одному місті, в одних умовах, як що щось вам не підійшло, поверніть нам, ви ж будете наступного разу зустрінуті з  величезною повагою. До речі, всього ОДНА молоденька матуся повернула  батончики зі словами «Ми таке не їмо, нехай комусь іншому буде», – написала вона

Директор БФ оприлюднила фото оголошень з ОЛХ.

Видану у Нікополі гуманітарну допомогу помітили на ОЛХ: фото

Видану у Нікополі гуманітарну допомогу помітили на ОЛХ новини Нікополя

В коментарях під дописом зазначають, що наразі ці оголошення з ОЛХ вже прибрали. Нікопольці обурені такою поведінкою земляків, адже допомоги не вистачає усім, хто її потребує. І, можливо, чиясь дитина залишилася голодною, в той час як батьки іншої продають те, що отримали безкоштовно.

Всі ми живемо у важкі часи, і, на жаль, доводиться терпіти складнощі та іноді скруту, але треба завжди залишатися ЛЮДЬМИ!

Інші новини Нікополя:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×