Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
5637
5637

Визнати Нікопольщину регіоном високої військово-ядерної загрози – зареєстровано петицію

Визнати Нікопольщину регіоном високої військово-ядерної загрози – зареєстровано петицію

На сайті президента України зареєстровано петицію, автор якої пропонує визнати Нікопольщину регіоном високої військово-ядерної загрози, передає Nikopolnews.

Автором петиції є Рудов Євгеній Володимирович. Петицію зареєстровано рівно місяць тому – 28 липня 2022 року, коли ситуація у Нікополі ще не була такою серйозною як сьогодні. З того моменту вона суттєво погіршилася. Євгеній Рудов закликає владу звернути особливу увагу на Нікополь і регіон, надати підтримку місцевому населенню, яке потерпає від бойових дій і економічних негараздів.

У тексті петиції мовиться:

У зв’язку з перебуванням російських військ у м.Енергодарі та на ЗАЕС і початком обстрілів Нікопольського регіону з м. Енергодару, пропоную визнати Нікопольський район таким, що має високу ядерно-військову загрозу. Звертати постійно увагу на цей регіон влади, ЗМІ та світового співтовариства. Надіслати за потребою допомогу до міста: гуманітарну, медичну, військову, спеціалістів з ядерної безпеки, щоб регіон не почувався кинутим напризволяще. З причини поганої економічної ситуації в регіоні пропоную ввести певну місячну виплату населенню від держави чи міжнародних фондів, це стимулює попит в регіоні. Адже, немало людей їдуть з міста через безробіття. Вважаю, що наслідки воєнних дій в Нікопольському регіоні становлять загрозу не тільки для України, але й Європи. Тому Нікопольщина потребує особливої уваги, як і Енергодар, і вся 30-ти кілометрова зона.

До завершення збору підписів залишився 61 день. За місяць петиція набрала всього 163 підписи з необхідних для розгляду її президентом 25 000.

Підписати петицію можна ТУТ.

“Врятуйте беззахисне місто Нікополь!” – на сайті Президента України з’явилася петиція

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×