Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
397
397

Вже 2000 біженців: про ситуацію у Нікополі 12 квітня станом на ранок розповів Олександр Саюк

Вже 2000 біженців: про ситуацію у Нікополі 12 квітня станом на ранок розповів Олександр Саюк

Про ситуацію у Нікополі 12 квітня станом на ранок розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

За словами міського голови, вночі надзвичайних ситуацій у Нікополі не траплялось, місто та всі його служби працюють у штатному режимі.

Також Олександр Саюк розповів, що до Нікополя прибули близько 2000 переселенців з міст, де йдуть активні бойові дії. І це тільки ті, хто офіційно зареєструвався. Їм надається вся необхідна перша гуманітарна допомога.

Щодня мені телефонує багато людей з пропозиціями надати своє житло для переселенців. Вдячний нікопольцям та жителям району, які в такий складний час допомагають усім, хто цього потребує. Всі роблять ці вчинки від щирої душі, без фото-відеозвітів та селфі та піар-кампаній. Зі свого боку ми також всіляко їх підтримуємо та допомагаємо, – сказав міський голова.

Він вкотре залишив свій номер телефону: (050) 362 17 50 та номер гарячої лінії соцзахисту, створеної спеціально для переселенців. Зателефонувавши, можна отримати консультації з багатьох питань, таких як пошук житла, оформлення документів, отримання гуманітарної допомоги та ін.: 066 336 50 30

Дякуючи військовим, які нас захищають в межах доріг поруч з Нікополем і районом ворожих військ і техніки немає. Тож бажаю вам гарного дня! Проте не нехтуймо правилами безпеки й почувши сирену відразу переходимо в укриття, – нагадав міський голова.

Олександр Саюк виступив на брифінгу Дніпро ОДА і розповів про ситуацію у Нікополі

Про розподіл гуманітарної допомоги і ситуацію у Нікополі 28 березня розповів Олександр Саюк

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×