Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1087
1087

Як пересічні нікопольці можуть допомогти боротися з ворогом: інструкція від СБУ

Як пересічні нікопольці можуть допомогти боротися з ворогом: інструкція від СБУ

Як пересічні нікопольці та мешканці інших населених пунктів можуть допомогти боротися з ворогом

Повномасштабна війна, яку розпочала РФ проти України 24 лютого, триває тиждень. І за цей час український народ зумів зламати плани Путіна, який збирався зробити бліц-криг і за день-два взяти Київ. Російські військові очікували, що їх будуть зустрічати з квітами, але отримали шалений спротив на всіх рівнях. Разом з армією воює НАРОД.

Прикладів можна наводити безліч, але не зараз. Бо зараз на вагу золота кожна хвилина. Ворог продовжує топтати українську землю, вбивати мирних людей, нищити будинки, дороги, культурні пам’ятки, вокзали і мости. Тому ми всі маємо діяти. Як пересічні мешканці можуть допомогти боротися з ворогом – СБУ оприлюднила інструкцію, передає Nikopolnews.

Кожен новий день – не просто ще одна дата в календарі, а можливість вкотре показати окупантам, що в Україні на них чекають лише смерть і ганьба. Український спротив доводить свою ефективність, ворог виснажується, техніка горить, російські військові здаються в полон. Окупанти продовжують жорстокі та підступні обстріли мирних об’єктів, навіть не приховуючи це. Але хіба це зламає нас?! Навіть українські дідусі голими руками зупиняють ворожу техніку.  А що вже казати про військових? Ми будемо ще краще захищати свою землю! Наші завдання незмінні – всі сили на допомогу захисникам! – йдеться у зверненні Служби Безпеки України до населення.

Як пересічні нікопольці можуть допомогти

  • забезпечуйте війська та територіальну оборону усім необхідним
  • надсилайте інформацію про рух ворога через офіційний чат-бот ➡️ t.me/stop_russian_war_bot
  • поширюйте правду про війну в Україні: телефонуйте родичам і знайомим в РФ та Білорусь, пишіть коментарі в інтернеті, поширюйте публікації.

Інформація для мешканців тимчасово окупованих територій

  • продовжуйте партизанську боротьбу: ускладнюйте рух ворога, робіть завали, готуйте коктейлі Молотова, виготовляйте шипи для проколу коліс ворожої техніки тощо.

Для тих, хто за кордоном

  • якщо ви перебуваєте за кордоном – виходьте на мітинги з вимогою до РФ зупинити війну та закликом до світової спільноти запровадити ще більше санкцій

Для блогерів

Інформація – така ж ефективна зброя. Ми закликаємо блогерів, лідерів громадської думки долучатися до захисту країни.

Розповідайте про війну в Україні 24/7. Нехай громадяни РФ, Білорусі знають, в які злочини їх втягнуло керівництво цих держав, а міжнародна спільнота  усвідомлює масштаби та героїзм нашого спротиву!

Енергодарці не пустили ворога до міста: наступна зустріч о 15:00

У Нікополі – черги бажаючих здати кров для ЗСУ і записатися до тероборони

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×