Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1312
Без категорії
1312

Яка погода буде у Нікополі на Новий рік

погода будет в Никополе на Новый год

Наближається головне і улюблене більшістю свято – Новий рік. День, коли загадують бажання, підводять підсумки і планують майбутнє. Зимові свята асоціюються у нас з морозом і снігом. Однак, останнім часом погода змінилася, і все рідше ми бачимо за вікном традиційні зимові пейзажі. Яка погода буде у Нікополі на Новий рік на цей раз? Чи варто чекати снігу? Про це Nikopolnews розповість, посилаючись на кілька метео-сайтів.

Зазначимо, що ще зовсім недавно більшість прогнозів обіцяли справжню зиму в Нікополі під Новий рік. Але чим ближче день «Х», тим точніше прогнози – і вони змінилися.

Так, сайт Синоптик обіцяє похмуру погоду та дощ у п’ятницю 31 грудня. При цьому температура повітря плюсова – 1 градус тепла. А 1 січня очікується мокрий сніг з дощем. І теж «плюс».

 width=

Згідно з прогнозом на сайті gismeteo, і 31 грудня, і 1 січня дощитиме і буде похмуро. Температура повітря – 2-3 градуси вище нуля вдень.

 width=

Приблизно таку ж погоду обіцяє і сайт Мета. Правда, тут у прогнозі на 31 грудня відсутній дощ. Просто похмуро і до 3 градусів тепла. А ось у суботу, 1 січня – опади у вигляді дощу.

 width=

Яка погода буде у Нікополі на Новий рік – синоптики обіцяють дощ

Так що, сніг навряд чи ощасливить Нікополь під Новий рік. Хоча, звичайно, все ще може змінитися.

Чи буде в Нікополі сніг на Новий рік – прогнози синоптиків

Меланхолійний місто: як виглядає Нікополь в дощовий грудневий день (фото)

Як виглядає засніжений Нікополь вранці 23 грудня (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×