Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9471
9471

Яка ситуація у Нікопольському районі і Нікополі 24 квітня вранці

Яка ситуація у Нікопольському районі і Нікополі 24 квітня вранці

Неділя. Православні християни святкують Великдень. Яка ситуація у Нікопольському районі і Нікополі 24 квітня вранці розповіли представники місцевого самоврядування, передає Nikopolnews.

Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко запевнив, що у Нікопольському районі сьогодні все спокійно. Він привітав усіх зі святом. Побажав Божого благословення воїнам, перемоги и миру Україні.

Також Євген Євтушенко пояснив звуки, які чули весь день мешканці Нікопольського району 23 квітня.

Це звуки роботи РСЗО та ствольної артилерії. Вкотре наголошую, що ці звуки лунають з територій, які знаходяться поза межами Нікопольського району. Боги війни, так називають артилеристів, інтенсивно «насипали» ворогу. Є інформація про досить суттєві успіхи на Херсонському напрямку,

– сказав він.

Також з Великоднем привітав міський голова Нікополя Олександр Саюк.

Хочу побажати усім нам, щоб життя перемагало смерть, а добро перемагало зло. Великодні свята – найкращий час підтримати одне одного, подарувати увагу та турботу рідним.
Чималі випробування випали на долю нашої держави і всього народу. Проте, не варто впадати у відчай, а слід вірити та надіятися, що Господь не залишить нас у біді і в Україну прийде мир, злагода та добробут.
Нехай Господь оберігає наших захисників та допоможе їм швидше повернутися додому з перемогою. Завдяки ним біля Нікополя та району немає ворожих військ.
Христос воскрес!
Все буде Україна! – сказав міський голова.

Nikopolnews приєднується до привітань. Бажаємо усім спокійного тихого дня. Все буде Україна!

Ситуація у Нікополі 23 квітня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×