Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
766
766

Які правила діятимуть у Нікополі на Великдень: звернення Олександра Саюка

Які правила діятимуть у Нікополі на Великдень: звернення Олександра Саюка

Міський голова Нікополя у своєму традиційному зверненні розповів про ситуацію у Нікополі станом на вечір 19 квітня. А також про те, які правила діятимуть у Нікополі на Великдень, передає Nikopolnews.

Олександр Саюк зазначив, що вівторок, 19 квітня, день закінчується, надзвичайних ситуацій у регіоні не було зафіксовано. Місто та всі його служби працюють у штатному режимі.

Сьогодні після робочої наради вийшло розпорядження Нікопольської районної військової адміністрації про забезпечення порядку у Нікопольському районі під час святкування Великодня. Ми опублікуємо це розпорядження, але хочу сказати від себе: з 22:00 23 квітня до 5:00 24 квітня буде діяти комендантська година. Знаходитись на вулиці в цей час заборонено, – попередив міський голова.

Вуличне освітлення вмикатись не буде. Служби у храмах проходитимуть до 21:00 23 квітня та з 6:00 24 квітня.

Особливу увагу звертаю на недопущення вживання алкогольних напоїв у громадських місцях. Правоохоронні органи будуть працювати у посиленому режимі, – додав Олександр Саюк.

Завдяки нашим військовим, які міцно боронять державу, в межах доріг біля міста та району ворожих військ й техніки немає. Бажаю всім гарного вечора та спокійної ночі! Нагадую, якщо ви почули сирену, відразу переходьте до укриття. Бережіть себе та близьких! – попросив міський голова.

Ситуація у Нікополі 19 квітня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×