Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
9233
9233

«Якщо це влаштовуватиме всіх, залишимо новий порядок» – звернення мера Нікополя 3 червня

«Якщо це влаштовуватиме всіх, залишимо новий порядок» - звернення мера Нікополя 3 червня

Оприлюднене звернення мера Нікополя 3 червня увечері. У ньому Олександр Саюк розповів про безпекову ситуацію у місті і нову систему оповіщення про повітряну тривогу, передає Nikopolnews.

За словами міського голови,  п’ятниця 3 червня завершується у Нікополі спокійно. За день надзвичайних ситуацій не було, Нікополь і вся інфраструктура працює в штатному режимі.

Звертаю вашу увагу на те, що з 4 червня, суботи, з 12:00 ми розпочнемо вмикати сирени по новому графіку. Вони будуть означати лише початок і кінець повітряної тривоги, – сказав Олександр Саюк.

На початку лунатиме довгий гудок до 12 хвилин, в кінці короткий гудок до 2 хвилин. Впродовж тривоги ви повинні контролювати ситуацію через телеграм, або вайбер канали «Нікополь. Оперативна інформація», на радіо «Ностальжі» та через інші каналам сповіщення населення.

Якщо це буде влаштовувати усіх жителів міста, не буде скарг на те, що мешканці потребують дії сирени від початку до кінця тривоги, ми залишимо новий графік й надалі, – сказав міський голова.

Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає. Бажаю вам гарного вечора, спокійної ночі, – завершив Олександр саюк своє звернення.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×